- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mildwood
tag
Na toltam PS4-en pár órát. Első benyomásra nagyon király, a grafika nagyon király. Nem tudom, hogy orichalcos a patch-el játszotta-e végig, de nekem a töltőképernyők 20-30 mp-nél nem tartottak tovább. A PC-s verziónál panaszkodnak a lassú textúra betöltődésekre is, én eddig egyet nem vettem észre. 1-1 démon olykor kicsit beakadt, amikor egy bizonyos irányba akart menni, aztán adsz neki sotival és helyrejön
A dupla ugrás nem megy, gondolom késöbb kapom meg vagy nem tudom...a térkép megoldás tetszik, bár az elején nehéz hozzászokni, hogy hogyan tájékozódj rajta. Őszintén még sosem játszottam kontrollerrel fps-t a borderlands-en kívül pár órát...szóval eléggé haltam az elején amíg rá nem éreztem az ízére, de már elég könnyen bele lehet jönni. FPS drop-ot talán 1x érzékeltem, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy mennyire ha esett le, mert pörögtek a dolgok...a kézifegyver nagyon hasznos és nekem, mint ultimate bénázó nagyon jól jött az elején, mert lőszert konkrétan vadászni kell ha nem tudsz már "fűrészelni" magadnak. A zene király, a hangulat szintúgy. Toljátok
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 15 Pro / 128Gb / Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Crash Bandicoot 4 It's About Time
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A dupla ugrás nem megy, gondolom késöbb kapom meg vagy nem tudom...a térkép megoldás tetszik, bár az elején nehéz hozzászokni, hogy hogyan tájékozódj rajta. Őszintén még sosem játszottam kontrollerrel fps-t a borderlands-en kívül pár órát...szóval eléggé haltam az elején amíg rá nem éreztem az ízére, de már elég könnyen bele lehet jönni. FPS drop-ot talán 1x érzékeltem, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy mennyire ha esett le, mert pörögtek a dolgok...a kézifegyver nagyon hasznos és nekem, mint ultimate bénázó nagyon jól jött az elején, mert lőszert konkrétan vadászni kell ha nem tudsz már "fűrészelni" magadnak. A zene király, a hangulat szintúgy. Toljátok