Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Röviden: egész jó a játék. Hozzáteszem az ,hogy DOOM-nak vívják, nincs rám semmilyen hatással, én a jó FPS-eket szeretem. 16 Autosave-en vagyok túl, eddig jól szórakoztam. Volt, hogy órákig mentem előre és teljesen belefeledkeztem a játékba, de voltak olyan ''akrobatikus'' részek, amit legszívesebben átugrottam volna. Le tud hangolni az egyik helyről másikra való ugrálás. Ha arra vágyok, felrakom a Mario-t. Okozott néha egy-két ''kellemes'' pillanatot, hogy majd' leestem a székről, de most már kezd a démonok megjelenése kicsit egyhangú lenni. Na azért abba nem hagyom. A hangok nagyon jók, a mélyláda sokat dob rajtuk. A grafika nekem kicsit felmás. Szép fények, árnyékok, meg hőeffekt, csak nem szabad mindenhez közel menni, mert véletlenül azt hiszem, hogy 640*480-ban játszok [L]http://bzoley.uw.hu/d.jpg[/L]
Azért 2004-ben ilyen texturákat látni azok után, hogy sokan azért vettek mindenféle új, drága hardware-t, hogy a játékot nagyobb felbontásban, jó(kiváló) minőség mellett tudják élvezni.
Összességében tetszik a játék. Amit fentebb írtam, inkább csak zavaró dolgok, amit néha észre sem veszek. Bár van, amikor a legrosszabb helyen alkalmazzák ezeket a texturákat. egy sötét alagútban elmegy, de egy világos helyiség közepén egy gép így ''feldíszítve'' kicsit kiábrándító.
Egyenlőre nekem ennyi észrevételem lenne a játékkal kapcsolatban.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Hyundai, Kia topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest