Hirdetés

Aktív témák

• bzoley

veterán

Röviden: egész jó a játék. Hozzáteszem az ,hogy DOOM-nak vívják, nincs rám semmilyen hatással, én a jó FPS-eket szeretem. 16 Autosave-en vagyok túl, eddig jól szórakoztam. Volt, hogy órákig mentem előre és teljesen belefeledkeztem a játékba, de voltak olyan ''akrobatikus'' részek, amit legszívesebben átugrottam volna. Le tud hangolni az egyik helyről másikra való ugrálás. Ha arra vágyok, felrakom a Mario-t. Okozott néha egy-két ''kellemes'' pillanatot, hogy majd' leestem a székről, de most már kezd a démonok megjelenése kicsit egyhangú lenni. Na azért abba nem hagyom. A hangok nagyon jók, a mélyláda sokat dob rajtuk. A grafika nekem kicsit felmás. Szép fények, árnyékok, meg hőeffekt, csak nem szabad mindenhez közel menni, mert véletlenül azt hiszem, hogy 640*480-ban játszok [L]http://bzoley.uw.hu/d.jpg[/L]
    Azért 2004-ben ilyen texturákat látni azok után, hogy sokan azért vettek mindenféle új, drága hardware-t, hogy a játékot nagyobb felbontásban, jó(kiváló) minőség mellett tudják élvezni.
    Összességében tetszik a játék. Amit fentebb írtam, inkább csak zavaró dolgok, amit néha észre sem veszek. Bár van, amikor a legrosszabb helyen alkalmazzák ezeket a texturákat. egy sötét alagútban elmegy, de egy világos helyiség közepén egy gép így ''feldíszítve'' kicsit kiábrándító.
    Egyenlőre nekem ennyi észrevételem lenne a játékkal kapcsolatban.

Aktív témák