Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
divot
veterán
Nekem bejön a hangulat, ettől kezdve ugye kár egymást győzködnünk. :)
Sőt, engem például ebben a játékban kifejezetten zavarna, ha olyan sok animáció lenne, mint a Mafiában. Annak ott megvolt a helye, és tökéletesen működött, de ide mégis minek? Hogy a pokolban hogy telik egy hosszú csütörtök este? -
LLKobe
veterán
Csak egy szó: HANGULAT!!!!!!!!
Szerintem ez az ami hiányzik belöle.
A hanghatások ténleg királyok de hol a zene?
De ami még rosszabb: Egy idö után full egyhangúvá válik....
Mindenhol ugyanaz a sötét fémes folyosó. Néha egy marsi felszin (10 pályánként...) és annyi. A beharangozott ''hangulatfokozó'' mozibetéteknek nyoma sincs... van egy kettö, de elég halovány.
Félrértés ne essék, király játék, de hol a hangulat, a beleélés? Úgy mint a Mafiában, a Medal Of Honorban? -
dDiego
aktív tag
Köszi!
-
CollectoR
aktív tag
lol! müxik a koperativ! az az 1 kilobájtos fájl télleg jo biztos hely hiány miatt hagyták ki a pc s verziobol :C:D
-
LLKobe
veterán
Azt hiszem szebb. De ne vedd kp.-nek:DD
-
dDiego
aktív tag
Lécci mondja el nekem valaki, hogy miért jó, ha nincsen textúratömörítés?
Szebb, jobb?
Köszi!
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Hallgasd meg az audio mittudoménmiket, annak a végén szokták mondani.
De mailben is szokott lenni.
(Én már jártam ott, tuti ott lesz valahol) -
LLKobe
veterán
Nyugi tudom:DD
Kb. 200 cikkben olvastam már a nevét:DD
Csak így legalább reagált valaki:DD -
LLKobe
veterán
Jah.. Sztem max a grafika menti meg...
Ha nem a jó öreg Karmack bácsiék csinálták volna, csak egy lenne a sok közül.....
Kár érte...:(( -
vicces
addikt
sajnos nekem szaggat rendesen a játék. de nem busulok e miatt, mert szerintem siralmasan rossz ez a játék. :C
-
Scooby
aktív tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Ez az én véleményem volt., mert én multizni szeressek:) és suliban még régen doom multiban az volt akkor a menő
-
dante3
addikt
Valaki segíthetne!Elakadtam a vonatos pályán:ki kell nyitni egy ajtót,de nem tudom milyen számkódot kell beütni a számítógépbe! lécci!
-
LLKobe
veterán
Milyen az a Co-Op mód?
Ketten hálózatban a gép ellen? -
Haok
tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Mert magától állítja be a progi a beállításokat első induláskor...
-
Frigo
őstag
Nagyon gyorsan megcsinálták a Co-op modot ,remélem azért nem valami bugos szutykodt adtak ki.
-
Donnie
őstag
A Co-op modot csak be kell másolni a base-be és kész:P
-
Donnie
őstag
Nah szóval ezek a modok elérhetőek jelenleg:
Any OS mod (bármilyen windows, akár Windows 98-ra is telepíthető a játék)
(A tömörített fileban található default.exe-re kell kicserélni a CD-n lévő default.exe-t, újra kiírni CD-re a módosított exe-vel és már telepíthető is:P)
[L]http://files.cyberfight.ru/archive/doom3/patches/doom3anyos.rar[/L]
Fightclub mod
(nincs fegyver, csak zseplámpa és az öklöd:) Fejre való ütés esetén 4x-es damage-et viszel be, futás és a séte islassabb lett!:C)
[L]http://files.cyberfight.ru/20947/fclubv1.rar[/L]
Chainsaw mod
(Csak láncfűrészed van és kétszer gyorsabban futsz)
[L]http://files.cyberfight.ru/20948/chainsawonly.rar[/L]
Rocket DM mod
(csak rakétavető van, 30%-al gyorsabb futás és ''séta'')
[L]http://files.cyberfight.ru/20949/RocketDMv1.rar[/L]
Cooperative mod
(No comment:P)
[L]http://files.cyberfight.ru/20953/coop.rar[/L]
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Vihar: van co-op mod már:P
Pillanat és belinkelem a linket -
Haok
tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Azért volt alapból 20, mert már játszottál vele előtte. Nekem is 20 volt 1ébként
-
Haok
tag
Sajna Szigetre nemtudtam elmenni, így most tom nyomni a d3at, de csak keveset , mert az orvosom nem engedi a túlzott Doom3 -t :DDD
Alpha Labs 2 sectorban mikor bementem a WCbe és belenéztem a tükörbe volt egy kis Duke Nukem 3D Flashem:D -
Shodan
őstag
Kezd egyre jobban tetszeni a game.Rájöttem hogy nem szabad egyszerre sokat játszani vele max 1 órát, és akkor nem lesz olyan egyhangú.
-
-=V3rthil=-
őstag
Átírtam a doomconfig.cfg-ben az image_cache-t (vagy mit) 128-ra, és nekem folyamatosabnak tűnik:). Amúgy alapból 20-on volt nekem:F
-
Flashy
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
szerintem a doom1-2-ben a multiplayer még csak extra feature volt. akkor még nem volt divat a multis játszás. sőt, még amikor ilyen hírek kezdtek terjedni hogy a ''következő quake csak multis lesz'', nagyon furcsán néztünk, hogy annak meg mi értelme...
-
-=V3rthil=-
őstag
Azért az erős kijelentés, hogy a doom3-nak a multi a lényege... Meg az 1-nek és 2-nek...
-
viharhozo
addikt
Ha mar multi. Lesz/van/varhato corporate mod? En aztatat annyira szerettem a kettoben.
-
-
Scooby
aktív tag
Igen! Azt mondják hogy a farcry után minden game unalmas! Meg is értem mert farcry ben pörögtek az események. Nekem sajnos még nem volt alkalmam teszteni a doom3 at a vga hiánya miatt. De szerintem nem lehet olyan rossz! A doom és doom2 ben is a multi volt lényeg. Ott is uncsi volt egyedül és mivel a doom3 arra épül legalábbis a nagy része azért sztem ez is multiban a jó! Mint minden más game:DD
-
LLKobe
veterán
Állitolag mostanság lesz Pacific A. demo....
-
LLKobe
veterán
Mondjuk nekem ugyanilyen okokból a Far Cry se jött be...
Sztem a szép grafikán kivül annak sincs több pozitivuma.
Szerintem. Jaaaajjj mikor jön már a Pacific Assault? -
LLKobe
veterán
Hát nemtom....
Én már elég soká vittem a gamét de nem teccik.
Pedig emiatt öltem egy valag lóvét a gépbe.......
Szerintem semmi hangulata: no zene, no változatosság...mész a sötét folyosón szembejön a zombi, puff-puff tovább.....
Semmi fílingje nincs. Nekem abszolut csalódás. -
acehawk
tag
Hi All!
Az egyik ismerősöm gépe nagyvonalakban:
Cel 900@1080 Mhz
Gef 4 Mx440 SE
512MB SDRAM
A játék 640x480-ban (nem full screen) minden minimum beállításon játszhatóan fut. -
Peat;)
veterán
Hali tudtok egy olyan linket adni ahonnan ati drivereket le lehet tölteni? 4.7 van fenn vagy 4.6 és fekete textúrák néha megjelennek ami ''kicsit'' zavaró. 4.9 bétával jól megy vagy 4.8? Nem számít hogy lassabb gyorsabb csak ne legyen benne bug :((( (Ati csiszolhatta volna már egy ideje , nehogy már ne lett volna meg a beta nekik..vagy közösen is fejlesztették atira és nv-re a doom-ot akkor ati mért nem írt jó openGl-t ez idő alatt?! )
CSAK EURÓPAI link jó ati.com nem jön be nekem *ar a netem:( de ma még játszani szeretnék. köszi
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Hardwireden fent van egy nem hivatalos ''patch'' amivel fut a játék régebbi winen is.
-
Frigo
őstag
Multi élményei vannak már valakinek?
-
freddirty
senior tag
válasz
sziszegő
üzenetére
8-15 fps? Melóhelyen a P4 alaplapi videokártyával tud ennyit a D3. Na ha az valakinek nem tűnik fel akkor az menjen szemorvoshoz :) 8 fps iszonyú lassú, de a 20-25 már bőven OK egy ilyen
settenkedekasötétbenésmegállokmindensarkonhogyrámtadjonegyzombi játékhoz.
Multihoz, pörgős fps-hez kell a magasabb framerate.
Adalék a bejön-nemjön a D3 témához:
Azok a gamerek akik anno a wolfie-doom1,2, quake-en nőttek fel, többnyire az akciódús pörgő fps-t favorizálják, az ilyen játékoknak van egy bizonyos feelingje, amit ha elkap egy szoftverkészítő cég akkor áldják a nevét. De ehhez ütős zene, pörgő akció, és némi bugyuta történet jár. A doom 1-2 nagyon elkapta ezt a hangulatot a szörnyeivel, a zenéjével és persze a káprázatos pályákkal. A grafikai megvalósítás mai szemmel nézve már avitt de a többi TÖKÉLETES.
A Doom3-al egyetlen baj van. Akik a doom széria folytatását várták azok hatalmasat csalódtak. Ez más. Inkább olyan System Shock 4. - vagymi. Megyünk a sötétben, leütünk egypár zombit, és rohangálunk a folyósokon. Van történet, profi hangok, hang és videóüzenetek a virtuális pda-n stb...
Sokaknak ez jobban bejön mint a Doom hangulat és azok vszleg nem foglalkoznak az olyan játékokkal mint pl. a Painkiller. (Ami az év FPS-e - szerintem)
Magyarán ízlés dolga.
Javaslom a Doom3-nak adjunk más nevet és tartsuk fenn ezt egy olyan játéknak ami majd egyszer témyleg letaszítja a királyt a trónról :)
Mondjuk találó lenne - Asimov után szabadon - az ''Acélbarlangok'' :) -
gege71.hu
addikt
Na ma megyek a gammáért, holnap meg hozzák az 1G Kingmax hardcore-t, úgyhoy 7végén már én is hentelhetem a sötétben a maszlagot :D
-
divot
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
Ha kész lesz, még egyszer végigjátszom magyarul is. :) (orosz tagozat rulz :DDD)
-
duracell89
senior tag
halifó!!
van köztetek olyan aki segítene a fordításban???
ha igen akkor írjan a http://doom3hun.uw.hu fórumába
persze kell hozzá angoltudás :) -
Feriiiiii
csendes tag
5 évesen Doom, na ez erős :DDD
A 3-at végigvittem. Elég para sok helyen. Arról nem is beszélve hogy 1-2 bosszantó átverés is van benne amit logikával nem lehet megoldani csak úgy hogy ezerszer körbejárod a pályát mire megleled a PDA-t, falra festett feliratot, képernyőn kódot stb. Zavaró. Amúgy elég hosszú game, a végén megjárjuk a poklot, borzalom, de visszatérünk, vagy mégsem? Cyberdemon rulez:)
Szóval gyér game, de technikailag (grafika) érdekes, hangulatilag meg beteg.
Jó játékot! :) -
divot
veterán
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
Talán az lesz a 4*AF, vagy a 8*AF.
Szerk: hanghibákat nem néztem. Pedig hasonlókat a Far Cry-ban is lehetett tapasztalni, de 1giga ram orvosolta. :)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
Hókusz Pók
aktív tag
Hello mindenkinek!
Én még mindig kész vagyok e játéktól!!!
Csak egyet nem értek!!!
Ha a 61.76-os detonátorban az AF alkalmazásvezéreltre van állítva és a játékban 1024X768-ban High beállításokon játszom, akar van AF használva, vagy nincs?
Ezt mondja már meg nekem valaki!!! Legyen oly kedves! THX
:Y -
divot
veterán
Új hangeffekteknél döccen, egyébként jól megy 9800pro-n, igaz, az AF-et 2X-re kell visszavenni.
-
I_Am
veterán
Állítottam mind3-at és load képernyőm crash volt, ha a useCache-t 1-re tettem.
sőt próbálkoztam egyéb állításokkal is, megnéztem mi mire van, de akárhova nyúltam nem kaptam nagyobb fps-t, csak egyszer mikor kikapcsoltam véletlenül a bumpmappinget.:D Viktor 8500-asán szebb volt a kép mint nálam.:DDD
[Szerkesztve] -
st_ati
csendes tag
''image_useCache
image_cacheMegs
image_cacheMinK
Controls memory set aside for temporary loading of full-sized precompressed images and files.
WARNING - When set incorrectly this can cause Doom3 to crash at startup or cause instability/graphical artifacts in game.
Set cache megs to a higher value if you have 512 megabytes or more of system RAM. Guideline is 1/6 to 1/4 of your system RAM.
Set image_cacheMinK to 2048, this can be lower but may cause Doom3 to crash.
Set image_useCache to 1 to enable background load image caching''
Így lesz kerek, ha mind a három pramétert állítod!!!
Azt írják, hogy ha nincs is FPS növekedés, a röcögéseket kiszedi, és folyamatosabb lesz a futás. Ezek a beállítások csak az előre tömörített textúrákra vonatkoznak. Ezért ultra highban, amikor nincs textúra tömörítés, semmi értelme. -
st_ati
csendes tag
Aszondja valaki:
''The setting increases the amount of RAM you are using to run this game, optimally, you should set the number to HALF of your total RAM''
Egyébként a vélemények megoszlanak. Van aki csodaszerként emlegeti, van aki szerint semmit nem használt. A mérhető bizonyítékok szerint (timedmo) nem csinál semmit!
Ami elgondolkoztató, hogy egy sorral felette van egy ilyen:
seta image_cache ''0''
Tehát elvileg ki is van kapcsolva ez a fícsör:U
Ha meg ez utóbbit bekapcsolod, állítólag a menünél kifagy...
Mindegy, este kipróbálom.
szvsz placebo. -
Sárpac
nagyúr
[L]http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=12954[/L]
Erre mit böktök?:F -
sziszegő
senior tag
Na még 1 teszt.
A következő gépen Fraps-al mérve átlag 25 fps-t nyomott a game.
1024*768 high felbontásba.
P4 northwood 3,2/800 , 512/400 Samsung ram 2*256DC, His 9800pro 256 ICEQ
Ezek az én méréseim +-12,5% a tesztek eltérése.
OFF
Ezt csak olyan miheztartás végett írtam hogy (tisztelet a kivételnek) ne írjunk valótlan eredményeket pl : hogy nekem 1024 ben very high simán megy egy ti4400-on, vagy bármilyen egyéb régebbi kártyán.
Ha jól esik persze írjunk de csak saját felelőségre szvsz aki tudja miről van szó hülyének nézi az illetőt.
Mégegyszer tisztelet a kivételnek.
ON
mod: Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy a simán megy az relatív speciel nekem a 25-35 nem tartozik ebbe az olyan 40-50 körül kezdődig.
No meg az hogy mivel szinte teljesen sötét a játék igy az sem nagyon tűnik fel szinte hogy a game valójában nem is folyamatos hanem kb 8-15 fps-el megy.
Mint álltalában egy gyenge közepes gépen.
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
800x600 low details= 18,4 fps.
egyébként tényleg para a gém. valamit ki kell találnom ez ellen...:) -
Szőrös
veterán
nemtom volt e már , ha igen bocsesz.
szal nézzetek el ide : [L]http://www.gamestar.hu/index.php[/L] az oldal vége felé van 1 doom3as cikk és ott pár link , nézzétek meg remélem hasznos. -
Blade_W
tag
Sziasztok! Nemtudom volt-e már itt, de leirom (nem en jottem ra): szoval a doomconfig file-ban van egy ilyen sor seta r_gamma ''1'' na ezt az 1-es értéket felvéve 1.4, 1.6-ra máris nem lesz olyan sötét hogy a töködig se látni, és a játék is sokkal, sokkal szebb lesz! Még igyis maradnak olyan sötét árnyékos helyek, amik teljesen sötétek maradnak. Ja, es ez a beállítás nem = a játék menujében beállított brightnessel!
Remélem segített valakinek.
UI: remélem a a config file ''formátuma'' nem csak bennem kelt nosztalgikus feelinget:) -
Haok
tag
Azt nemtom beállítani, hogy a következő fegyver (lámpa stb.) és az előző fegyvert az egerem BAL oldali Scroljával is kiválaszthassam.
Mert van olyan beállítás, hogy Next weapon, és az előző weapon, ott meg is mozgatom a bal oldali scroll-t, de mégis a jobboldalit engedi, és a bal oldalira nem reagál, ami elég gáz, mert nekem a kezem a bal oldalira van ráálva.
Az egerem amúgy A4Tech ScrollTech egér (trackballos) -
Lamair
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
bocs!
akkó tárgytalan -
kretenallat
senior tag
arrol volt szo h itt nix warezlas. ezert lottek ki nemtom hany d3 topikot.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest