Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
#4000 :Y
Volt már ennyi valaha? -
F-ECT$
titán
A legújabb Catalyst ismét hoz egy kis növekedést:
1280, high, 0xAA, 8xAF
3.75, X800@16/475/900
61.8
És nem esik 35 alá sehol sem. -
Monya78
veterán
VÉGIGVITTEM!!! :D
Az idegrendszerem is megedződött a végére :DDD -
pabadam
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem egészen. Bejelentkezik az XP, odáig oké. Aztán bejön a hibaüzenet, és egyszeri okézásra nem hajlandó eltűnni. elég idegesítő. A rendszer egy hete lett telepítve, mindenfajta felesleges cucc nélkül, zsírúj gépre. Hát, semmi kedvem a reinstallhoz és elég szomorú, hogy a driver ennyit tud csak..
-
tiv83us
veterán
válasz
pabadam
üzenetére
Sry,hogy neked nem jott be nalam tokeletesen mukodik miota eloszor feltettem.
Egyebkent lehet nem artana egy XP reinstall ez esetben, mert ilyesfajta panaszt meg nem nagyon olvastam senkitol, hogy hibauzenetet ir ki bejelentkezeskor es az asztalra is ketszer kell kattingatni.
ui:mondjuk nemtudom milyen konfigod+vga-d van, mert egyes /regebbi/ ATI kartyaknal lehet nem a legjobb megoldas a 4.9
[Szerkesztve] -
reewer
aktív tag
francba
-
reewer
aktív tag
tyűű te tök jól tudsz angolul tiv83us
-
tiv83us
veterán
A szemetbe.
-
reewer
aktív tag
Ja az de a viccek nagyon jók!
-
Frigo
őstag
Uhh egy ''kicsit'' szélsőséges az oldal.
-
reewer
aktív tag
majd játszok a half life2-re épült CS-vel! az tuti jó lessz!
addig marad a VIETCONG,meg a FAR -
tiv83us
veterán
amugy nekem az a véleményem hogy Doom3-mal csak akkor érdemes
játszani hogyha megy max beállitások mellett!
amúgy baromi ronda!
Hat azert ez tulzas, hogy baromi ronda.
Egyebkent honnan idezted az alairasodat? Mert ha magad talaltad ki, jobb lenne ha lecserelned...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
helyesírás rulez. mi az hogy a grafikájában a játékélmény? ennek semmi értelme. ha egy játék szar, hiába a csinos grafika. mondjuk a D3 nem szar, nekem ugyan nem jött be, de nem ez a lényeg. játékélmény alatt jó, átgondolt, fordulatos történet, élvezetes játékmenet, jó irányithatóság értendő. a D3-nál az első az mondjuk hiányzik:) a játékmenetről sokat nem tudok, valahol a 4-5 pálya környéke óta nem játszottam vele:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Azzal egyetértek, hogy a doom3-ban sokkal inkább számít a graf, mint sok más játékban, mert lebutítva tényleg nem nagy cucc, maga a játék nem olyan forradalmi. A CS viszont igenis forradalmi volt a maga idejében, és még mindig az egyik legjobb multi játék, ezért játsszák olyan rengetegen, szvsz egyáltalán nem vesz el a játékélményből, hogy nem mai csirke. De ha csak ez a gond, akkor neked találták ki a CS:Source-t:))
-
reewer
aktív tag
amugy a doom3-m nak szerintem a grafikályában van a játékélmény a counternél pedig az viszi el
-
reewer
aktív tag
kánter sztrályk fééling
BRAVÓ :C
(énnekem a nagyapámtól van meg a kánter azzal játszott az ostrom idején) -
reewer
aktív tag
ize66-nak is a vidikaresz melegszik túl!
NÉZZ UTÁNA!
amugy nekem az a véleményem hogy Doom3-mal csak akkor érdemes
játszani hogyha megy max beállitások mellett!
amúgy baromi ronda! -
ize66
csendes tag
Nem tom miért de nálam úgy 10-15 percenként kifagy a játék,és ez mindig így van.Másnál nincs ilyen probléma?
-
tiv83us
veterán
válasz
Adam Duke
üzenetére
Sorry...
Alapelvek
''Amit tiltunk a forumunkban:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában...'' -
Adam Duke
csendes tag
Ha nem söröztem volna annyit,akkor valószínüleg megvettem volna a játékot,de még az üvegekért sem kaptam annyit,szal nincs eredeti szeriálóm,van vmi mód hogy lehessen neten a többi játékossal tejázni? Előre is kössz
-
tiv83us
veterán
Adagoljad a Soul Cube-ot a foellennek. A szornyek azert maszkalnak a ''godorbol'' mert ha azokat legyakod, ok toltik fel neked a Soul Cube-ot. Amikor meghallod, hogy ''Use Us!'' akkor ez annak a jele, hogy felvan toltve, tehat mar kenheted is vele a CyberDemon szajat. Asszem 4-5 szor kell vele megkostoltatni. /Nehezsegi fokozattol fugg./
-
siofok
őstag
sziasztok!
kezdő vagyok a gépek terén,segitség kéne hogy a doom3-hoz
hogy hangoljam a catalyst control centert hogy frankón fusson,
meg a grafika is szép legyen!
gép:asus p4p800 alap.intel p4 2800-as proci ,512ram333-as dualba,ati radeon 9600-as sima.élőre is köszönöm -
[HeXa]
csendes tag
Mondja meg valaki, hogy hogyan kell a főelenséget kilőni, mert semmi sem történik, csak másznak elő azok a kis izék a középen lévő ''gödörből''.
-
Bali001
csendes tag
A sötét a legjobb benne!
Félelmetes ötlet a vagy lápa vagy fegyver dolog.
De gép kell hozzá! -
Totyi
őstag
Sziasztok.Ne hari ha vkinek a lelkébe taposok,de sajna csalódtam a játékban.Az hogy 3 ghz-es proccal is7g-vel 1 gb rammal és 9600 xt-vel nem lehet normálisan játszani...nem tom.Lehet hogy haladni kéne a korral?-de kinek van lovettája egy x800-ra?A grafika tényleg szép,de sztem a painkillernél nem sokkal jobb.És annak nincs ekkora étvágya.Nem tudom,de vmi hiányzik;ami a painkillerben megvolt.A demo kb 30 percig kötött le.Ha vkinek van véleménye,azt elolvasnám.
-
Segnior_Barthez
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Ilyenről még nem hallottam. Szvsz próbálkozz egy korábbi save-vel, ha lehet, akkor az előző pálya végéről.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Köszi.
Megkaptam, és használtam is rendszeresen, sőt, soulcube-val a kezemben megyek az utolsó pályán, (meg találtam az id software-es palm-ot is) csak az a gondom, hogy nem ad be csak 4 ''kis'' szörnyet a játék, így nem tudom azokat megölni, a kockát újra elővenni és használni a főellen ellen ...
... valami bug-ra gyanakszom...
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
A soulcube-ot meg kellett volna kapnod a pokol végén amikor megölted a szörnyet. A soulcube nélkül meg nem lehet legyőzni a cyberdemont.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok!
A végén járok, de nem jönnek a sima kis szörnyek, így azokat nem ölöm meg, és nincs soulcube-m...
Az elején megölök, vagy 3-4 impet, vagy mittomén még miket, de a játék nem ad többet... csak rohangálunk körbe-körbe a főszörnyel... Járt így valaki? A végén az intróra kíváncsi volnék
THX -
lanyoo
tag
Talán nem volt még, van két trükk a játék gyorsítására. (c) PC-Guru
ATI kártyákhoz van egy javítás (állítólag enélkül nem használja a pixel shader egységeket, nehezen hihető) Innen lehet letölteni: [L]http://esprit.campus.luth.se/~humus/temp/doom3PerformanceTweak.rar[/L]
A txt file-ban le van írva, hogy mit kell vele csinálni.
Másik azoknak segíthet, akiknek kevés memóriájuk van a gépben (bár a timedemo futtatása alapján nálam ez többet gyorsított, mint az előző, amúgy a kettő együtt kb. 10fps-t)
Szal: a Doomconfig.cfg-ben kell az alábbi sorokat módosítani, hogy így nézzenek ki:
seta image_useCache ''1''
seta image_cacheMegs ''128''
seta image_cacheMinK ''3072''
Ezt azoknak ajánlották, akiknek 512MB RAM van a gépében, nekem 1GB van, ezért az alsó két sorba az ott szereplő érték kétszeresét írtam be.
Remélem segít -
Balli
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
A gépem egy őskori lelet:
xp1700+, 9600pro, 512DDRAM, 3DMARK: valahol 3700 fölött
A legujabb catalyst raktam most fel rá azhiszem az most a 4.9-es. Az a legjobb hozzá? Ezt a pk4 filet könnyen megfogom majd találni? Ez a pontos neve. Hova kell kitömöriteni?
Más trükk nincs mellyel lehetne még egy kicsit gyorsitani? -
Balli
őstag
A pk4 filebe ha belepiszkalok tényleg gyorsabb lesz a játék? Mit kell módositani?
-
Balli
őstag
Nagyon lassú a gépemen a game :(
Felraktam az új catalyst a gépemre egy kicsit gyorsabb lett. Nincs esetleg még valami más plusz dolog mellyel gyorsitani lehetne a játékon? -
Frigo
őstag
Ezek az ID-s srácok mindíg gondoskodnak róla hogy toppon legyen a téma ;]:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
És milyen sokára.:DDD Majdnem annyi ideig tart letölteni, mint amennyi időbe telt kijátszani.:D
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest