Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Aktív témák
-
Pala
veterán
A főellenfelet nekem úgy sikerült megölni, hogy nyirbálni kell a szörnyeket a nyílt terepen (lesz belőlük bőven), és közben lehetőleg távol maradni a nagy diablo-szerű monsztától. Amikor összegyűlik egy soul cube-ra való, akkor azt a nagy dögbe kell ereszteni...nekem 5 ilyen kinyiffantotta, de azért nem volt könnyű 10-11 fps mellett:D
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
az iddqd és idkfa müködik próbálta valaki? vagy a noclip?
-
Haok
tag
Én még mindig azt mondom, hogy a pokol főszörnyét nehezebb volt megölni, mint a főellenséget...a főellenség megsem tudott sebezni
-
F-ECT$
titán
válasz
easy...rider
üzenetére
Ok. Kösz.
Hogy számolod a pályákat? Az autosave alapján? -
I_Am
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Áááá az még nem a főenemy, hanem csak a Guardian.:D
Sentinelleket lődd le, aztán mikor újra teremtené őket, akkor a feje feletti kék gömböt sorozd meg. Azután megint sentinellek (röpködő kis izék) és megint a gömb.
[Szerkesztve] -
easy...rider
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
easy...rider
üzenetére
Légyszi használd a válasz gombot! (Vagy ezt nem nekem írtad?)
-
Wolverine
félisten
100 Hz: megpróbálom, ma este már megint elég bátor leszek hozzá :B
-
easy...rider
őstag
17 + a POKOL
-
easy...rider
őstag
Az elején én is paráztam, de a közepére megedződött az idegrendszerem és már bírom a témát. ;] Ja és én alapból olyan voltam hogy az AVP-t nem mertem végigvinni Marinnel. :)
-
I_Am
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Csak a soul cube sebzi. Szaladsz körben ölöd a felmászó enemy-t és termelődik. Megfordulsz hozzávágod, aztán futás tovább és ölöd az enemy-t, feltöltödik megfordulsz hozzávágod....:)
-
F-ECT$
titán
válasz
easy...rider
üzenetére
Miért küldted el 2x?
-
F-ECT$
titán
válasz
easy...rider
üzenetére
Bár én még nem tartok ott, de lehet, hogy valamilyen trükkel lehet csak, mint pl Q1-ben a Volcano God-ot.
-
easy...rider
őstag
Valaki nem tudja hogyan kell kinyírni a főenemit? :F
Már nagyon tele van a tököm mert belelövöm az összes golyót, rakétát, plazmát mindent és még úgy sem akar megfikkanni.
PLS HELP ME!! :O -
F-ECT$
titán
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kb 1 óra játék után pihennem kell, mert nem bírja az idegrendszerem :Y
-
easy...rider
őstag
Valaki nem tudja hogyan kell kinyírni a főenemit? :F
Már nagyon tele van a tököm mert belelövöm az összes golyót, rakétát, plazmát mindent és még úgy sem akar megfikkanni.
PLS HELP ME!! :O -
divot
veterán
Ezt a 100Hz-es mizériát én sem értem. Nekem sincs gondom vele. :F
-
Wolverine
félisten
Én is próbáltam (egyszer :U) azt, hogy megy-e 100 Hz-en: Refreshlockkal beállítottam, aztán a biztonság kedvéért fullscreen helyett ablakosba tettem (:B) és start után elszállt... Valsz maga a game nem támogatja a 100 Hz-es üzemmódot, talán épp a 60 fps korlát miatt.
Valaki kérdezte, hogy fog menni 9200-on: talán 800*600 low vagy 640*480 medium... mod: ez neked ment, csontvaz, a #2350-re...
[Szerkesztve] -
Haok
tag
Ígyvan, annyira jó ez a játék, felesleges elrontani csalással szerintem.
Sokan + mondják, hogy nemlátni semmit +hogy sötét...én midnent láttam rendesen, ahol meg lámpa kellett , az meg külön élvezet volt....nagyon jó ez így ahogy van! /*szerintem*/ -
montaron
tag
válasz
Dr.Burn
üzenetére
az options menüben a felbontás mellet vannak a low medium high beállítások, de a *.cfg fájlban is be lehet állítani. menj fel a doom3world.hu ra ott vannak leírások erről, hogy mit kell a cfgben állítani..
MÁS:egyébként körbenéztem és külföldön is sokaknak probléma hogy ELSZÁLL A HANG 5 perc játék után.....azt irják valami pecccs lesz a megoldás...valaki találkozott a problémával itt honunkban? -
gege71.hu
addikt
Napok ota nem tudok zold agra vergodni a jatekkal. A PROBLEMA(I)M:
A gamme rendszeresen fagy Send Error message-es uzikkel kiallva desktopra. (hol a doom3.exe-t talalja hibasnak, hol vmelyik ati-s dll-t stb). ilyenkor a kepernyon a szinek tok vilagostonusura valtanak es csak catalyst kontrolpanel bekapcs utan all vissza a tonus.
Konfigom a nevemnel. Na mar most 9800Pro (nem huzom), 1 GB Ram es p4 3.2c vel mar az gyanus volt, hogy alapbol a cuccot 800x600 mediumra kalibralja ez a szar. Mindenesetre felraktam 1024x768-ra highra amivel szaggat, mediumon jo lett 2x aa val is. (de igy meg eleg csunya)
Ami meg tovabbra is idegesito: 60 Hz-en frissit csak a monitor miutan elinditom a jatekot(tehat mar annak menujeben is) Hiaba raktam fel catalyst 4.9 betat, hiaba van mindenhol beallitva a monitorfrissites 100Hz-re 1024x768-ban nem segit. Meg directX 9(b) kontrolpaneljaban is a legmagaszabb frissitesi ertekre eroszakoltam, az sem er semmit.
Ja es a gamme tovabbra is FAGY!!!. Van , hogy fel orat kibir, de van, hogy mar a menujebol kifagy a halal f@**ara. ja es csunya is valszeg a 60 Hz miatt. Vsyncet is bekapcsoltam/kikapcsoltam, a catralyst opengl reszen is mar minden variaciot kiprobaltam (alkalmazas szerinti aa, af, vsync alapertelmezes BE/KI) ugyanaz a helyzet.
Valami ezzel a 60Hz-es dologgal lehet osszefuggesben de kezd mar a tokom tele lenni a dologgal..
A vege lehet Win reinstall lesz a 7vegen... de elobb meg ra kene jonni mi a SZAR EZ. Mert ha windoz ujrahuzas utan is csinalna MEGORULNEK
SEGITSEG -
Dr.Burn
őstag
Ti hol tudjátok beállitani a low,medium,high beállitásokat?
És milyen beáálitást ajánlotok nekem?
A gépem: AMD XP 2000+@2400+ ATI R9200 512MB DDR400 -
Drizzt
nagyúr
Végre találtam a játékban hdr effektet, de azért vakítóbbra is lehetett volna tenni azokat a fényeket...
Amúgy meg most 640*low*minden ki-vel játszok, 36,5 fps-sel.. -
divot
veterán
Érdekes, hogy mindenki a sötétség miatt panaszkodik, nekem pedig pont az adja meg az igazi hangulatot. :F
-
Pipó
őstag
Ati x800pro@xt kártyámmal, 1 Gb ram, 2200@2800xp procival az egyébként jól futó játékban elindítottam a timedemot. Meglepve tapasztaltam, hogy akármilyen felbontásba és minőségbe tettem,mindig 33-35 körüli értéket adott, közbe szaggatott mint a veszedelem. Miután kiléptem, lefuttattam a kockát az Atitoolon és az is szaggatottan forgott. A 3 Dmark03 rögtön ezután simán futott.
A játékkal 1152*864, high beállítással játszom és semmi gondom.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ja a benchmar ha jól emlékszem 200 körüli értéket adott egyszer, de csak egyszer próbáltam és nem is vagyok már ebben teljesen biztos. -
Drizzt
nagyúr
Amúgfy tényleg nem látni játék közben szinte semmit, mindenhol olyan sötét van..
-
montaron
tag
Segítsen valaki.... miért megy el a játék közben kb 5 perc játék után a hang???
ujraindítom és megint van kb 5 percig...
a7n9x delux 4.27 nvidia driver... THNX!! -
válasz
Monya78
üzenetére
Szvsz nincs benne se PS se VS, így nincs mi lassítsa és ez a magyarázat a rosszabb képminőségre is. Nem vett vissza semmit, csak egyszerűen nem tudja mivel megjeleníteni a szebb dolgokat ezért gyorsabb is. Amúgy le lehet tiltani valahogy a PS-eket v megadni h melyikekkel menjen max, bár asszem csak Ati-knál Atitraytools-al.
-
gege71.hu
addikt
megprobalom azzal is. De mondom mikor inditom a jatekot 1024*768 100Hz, ahogy mar elindul a jatek ranezek a monitorfrissitesre es mar a jatekmenuben is csak 60 Hz-en megy. Soxor mar a menuben valo allitgatas kozben lefagy a jatek..Kezd a F@**om tele lenni vele... :O
Ja es mar directX (9b) kontrolpaneljaban is beallitottam a legmagasabb ertekre a frissitest...
[Szerkesztve] -
Skica
őstag
ATI Tool!
-
gege71.hu
addikt
Tegnap mar erdeklodtem ezugyben de itt gyorsan fel/lecsuszik a hsz-em.
Na szoval a GONDOM:
A jatek tovabbra is fagy send erreor message uzenetablakkal.
Amit kiprobaltam tegnap ota:
Catalystben az opengl resznel butykoltem kiprobalva minden variaciot (vsync alapert be, alkalmazas szerinti anizo es elsimitas...
A megjelenito eszkozoknel es a monitornal is beallitva 100 Hz-re a frissites 1024*768nals stb.
DE!!!
jatek kozben tovabbra is csak 60Hz a frissites es szvsz EZ a fagyasok fo okozoja.
MIA k**vaelet van?????? HEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPPP!!!!!!!! -
Drizzt
nagyúr
320*200-ban egészen jól megy a dolog...
-
tobsa
tag
Cheat megy valakinek,vajon nekem miért nem?
-
Drizzt
nagyúr
Na, fx5200, 2*256mb,3000+,640*480*medium: 12,0 FPs...
-
Drizzt
nagyúr
Na, mindjárt megnézem fx5200-vel, aztán meg érdeklődök a 9800-am iránt...
-
Monya78
veterán
Egy érdekes dolog...
Haveromnak FX5600-os karija van...kipróbáltuk rajta a doom-ot...a timedemo 800*600-ban medium grafikával : 12.7 fps
Átvittem a titánomat...timedemo 800*600-ban medium beállítással 34.0 fps
Viszont olyan ronda volt a kép...vagy a 64Mb-ram miatt automatikusan a low kategóriába rakta a beállítást??? -
tiv83us
veterán
Nekem megvan eredetiben, de semmilyen leiras nincs a dobozban, csak egy billentyuzetkiosztas meg egy suketdumas par oldalas kis ''kedvcsinalo'' :)
Nem hiszem hogy ezen valtoztatni fognak az europai kiadasokban, de egy par/szaz/ hozzaszolassal elottunk leirtak egy linket ahol az egesz leirast elerheted.
En nemtudom mi az a link, mert nem akarom elrontani a/z/ /55 dolcsis :D/ jatekelmenyt ezzel. :( -
progamer
csendes tag
Nálam jól fut a játék szerencsére (2400 P4, 9800 pro, 1 giga ram) high on is, sőt mindez 1280X1024 ben, nincs soha akadás (tft monitor miatt kell a nagyobb felbontás, 1024 ben ronda nagyon). Na de ultrán meg nagyon rossz. Ott se mondanám, hogy szaggat, hanem inkább az van, hogy nagyon gyakran megáll 1 pillanatra utána meg fut tovább folyamatosan. Lehet, hogy nem elég neki a 128 mega vga memória? Csak mert régebben olvastam 1 cikket mely szerint 512!!!! videóram kell az ultrához.
-
Fade_Away
őstag
barton 2500@3200 512ram ati9200128mb os konfigomvan
probálta valaki hasonlo konfigon? -
taki0
csendes tag
Javítsatok ki, de én még olyant nem látam játékban, hogy közel mentem egy felirathoz, ami mondjuk a falon állt és közelről, egészen közelről is éles volt.
Ez most olyan. Hihetetlen. Tetszik.
A játékmenet persze nem Kaffkai magasságban leledzik , de hozza azt, amit el sem vártam tőle, vagyis: félelem, izgalom. Ügyes.
Ha gyerek volnék félnék. Ha szülő, nem engedném a kölkömet... -
Haok
tag
NAh egy dolog.
2 oldallal előbb leírtam már a véleményem (legjobb játék amivel valaha játszottam), tehát ezt most nem akarom ragozni.
1 dolog nagyon idegesített : ha egy létrára már a kezdet kezdetét (amikor felmész rá) nem középen indulsz el, akkor fent nemtudsz lemászni róla...ez az egyetlen hiba (bár lehet , sőt biztos direkt van csak engem idegesített), amivel találkoztam.
Ezenkívül semmi más hiba , BUg, semmi nem jött elő, és ennek tudok örülni (a FarCry ban a hajó elsüllyesztős pályán volt egy bugom, nemjól mentette el , ha megkerültem a jeladót, és nem a kocsival indultam el) -
bzoley
veterán
Na az viszont már gáz. Részvétem:(
Időnként, ha lehívtam a konzolt, igencsak elfőfordultak piros sorok, amik azt közölték, hogy ezt, vagy azt a hengot nem tudta betölteni. Ilyenkor, valamilyen default hanggal pótolta. Szerencsére egyszer sem oldott le, amíg be nem fejeztem.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Mágnesvasút pályába úgy belefagytam, mint a sicc. Előtte sercegett a hang, aztán kress, fagyi. Az ajtóknál is hangkezelési problémák miatt akadozik. Kár.
-
metadata
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén tervezünk haverokkal egy jó kis LANt! Namost szeretnénk coop-ba nyomulni a doom3-mal. Nem tudjátok véletlenül, hogy kell coop szervert csinálni? Leszedtem a coop modot hozzá bemásoltam a pk4 filet a base könyvtárba, de nem tudom hogyan lehet coop szervert csinálni. A mods-ban sincs coop.
ha esetleg valaki tud segíteni megköszönném. -
CollectoR
aktív tag
Ja játék közbe irjátok be a konzolba (altgr+0) spawn monster_boss_cyberdemon:)
-
Drizzt
nagyúr
És multi tapasztalatok?
Amúgy azok a textúrák már 2000-ben is nevetségesnek hatottak volna..
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest