Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Bocs hogy be nem all a pofam, de most irhatnekom van.
Biztos a 90%-nak feltunt mar, hogy a szornyek a jatekban pontosan, egy-az-egyben ugyanugy halnak meg, mint a filmben,a Blade 2-ben /Penge 2/. Epp most azt nezem, azert jutott eszembe. Egyebkent szerintem nagyon jol nez ki.
Nektek mi errol a ''hulla-elporladasrol'' a velemenyetek? Jobb lenne ha maradna a hulla?
Az elejen engem idegesitett, hogy eltunik+elporlad, de mostmar ugygondolom, hogy kifejezetten jol nez ki!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Van itt valakinek felso kategorias nVidia-ja? Ha igen, plz vagjon mar le a topikra par D3 tesztet, olyan kivancsi vagyok mennyire keni le az ATI-t, hogy igaz-e,hogy ennyire nVidia optimalizalt lett. Lehet volt mar ebben a topikban ilyesmi, dehat nincs kedvem athamozni az egeszet...Thx! :D
-
tiv83us
veterán
A masik. Telleg eleg sok ganely textura van benne, en sem ertem ezek hogy kerulhettek bele, eleg Wolf3d szinvonalu nemelyik. De legyen a javara mondva, hogy nagyon szep gyonyoru dolgokat is produkal az engine.
Azert kivancsi leszek, mikor megjelenik a Half Life 2, osszejon-e 2000 hozzaszolas 2 nap alatt?
Azert hiaba, van aki fikazza van akinek bejon, de azert kozelitunk a 3000. hozzaszolashoz, ami jelent valamit. Doom3-rol lehet rossz vagy jo velemenye az embernek, de elmenni mellette nem lehet!
Peace, out! :D
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Tenyleg, mi tortenik akkor ha hivunk erositest a comm. kozpontban? Mert en a kopasz manuszra hallgattam es nem hivtam.Szal gondolom kozuletek sokan az ellenkezojet tettek. Bar mivel a jatszma eleg linearis igy gondolom valahogy ugyanugy visszavezetodik a dolog a foszalra, de azert csak kivancsi vagyok :)
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
PONT AZ :t :t
csak vicccc
nem lehet hogy tulmelegszik a kártyád, vagy windoz reinstal, avagy uj drivel kell??
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
Vmiért fagy a játék nekem. Amikor elküldtem a hibaüzenetet a Microsoftnak, ott ki lett írva, hogy a hiba oka: ATi
Mi lehet a baj? -
maflame
aktív tag
Letöltöttem ezt a performance tweak-izét és sokkal lepusztultabb lett tőle a ''táj''.
Másnak nem volt ilyen tapasztalata? -
Ger|
aktív tag
nekem tetszett. De nem tudom mire pocsékolja azt a sok efpéeset, merthát van a farcry is ilyen, mégis játszható sebességgel fut az 5200-asokon.
-
Drizzt
nagyúr
Egyszóval fura egy játék ez... :DDD
Kiváncsi leszek az újságok értékelésére...
De inkább várom tovább a HL2-t... -
gege71.hu
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Bár még csak az elején járok, de én is hasonló vegyes ''érzelmekkel'' viszonyulok az egészhez. Magam is észrevettem, hogy a grafika egyes helyeken tök ronda. Olyan, mintha csak vmi skicc vagy vázlat lenne amit nem fejeztek be. Elég fura mindenestre. Pl a kólás üdítős automaták..elég randák..és még szét se lehet lőni :D
Na mindegy..ettől függetlenül a hangulata az remekre sikerült . -
Ger|
aktív tag
könyörgöm, ekkora diferencia még élsimítással sincs ilyen ''bazinagy'' fillrate esetében.... Még annó a vudu2-t terhelte meg a két felbontás közötti diferencia majdnem 35%osan. :)
-
Ger|
aktív tag
úgy értem, hogy a very very veri high kb 2x annyit eszik normális esetben, mint a very very low, tehát 25-ről kb úgy 13-ra kellene esnie. Nem 5-re!
-
Ger|
aktív tag
tudom, de 800x600és 640 között nincs 20 fps külömbség, a detail meg főleg az environment efekteket nyüstüli, amik a processzoron futnak... meg végülis a vertex shadereken.... de akkorsem 20 fps, mert az túl sok diferencia.
-
Ger|
aktív tag
akkor a kártya volt egy nagyon szar példány, 64 bites lehetett szerintem, és gyárilag downgradelt. Az ilyenektől feláll a szőr a hátamon. Remélem az enyémmel azért eldöcög majd...
-
Ger|
aktív tag
ennyire gyenge a vas? :
AMD AthlonXP 1600+ (2400+)
384 mbyte ddr (333)
FX 5200 128 mbyte (noname)
ad kb 5 fps-t 800x600ban full részletesség mellett...
az fps egy radeon 9600 beszerzése után felugrott kb 24-re.
Ekkora külömbség volna a két kártya között, vagy az fx 64 bites volt? -
Gergarian
aktív tag
Grat a szuper hozzászóláshoz! :C
-
Gabcsika
tag
Gyerekek! Szar ez a játék. A penyó 1-esemen 16 mega rammal, egy igazi csúcs TNT-kártya mellett néha-néha beszaggat! Hát milyen dolog ez?! :DD
-
Drizzt
nagyúr
válasz
viharhozo
üzenetére
Hát, ezek a textúrák tényleg egyszerűen botrányosan gyengék néhol...
Az árnyékok egészen jók, a para fíling megvan, csak sajna nekem a horror dolgok nem jönnek be...
Összességében azt kell mondjam, hogy szerintem 11000 forintot nem ér meg...
De lehet még a végéig meglepődök... -
F-ECT$
titán
A Communications pályán lehet hívni erősítést. Tudja valaki, hogy mi történik ha hívom / nem hívom őket?
-
viharhozo
addikt
No, csaknem ket het utan vegigverekedtem magam rajta. Az osszkep nem valtozott sokat, bar a kozepe utan eleg sokat gondolkodtam, h ez most vicc vagy komolyan kene venni.
A legelvezetesebb palya a Hell, leszamitva persze az idiota foszornyet.
A grafika szamomra tovabbra is ellentmondasos. Kozel sem szep annyira, amennyire lassu az engine. A fenyek es a fust nagyon jo, az arnyekok es a texturak viszont nem egy helyen borzalmasak. Az ellenfeleket kicsit keveselltem, nehany igazan borzalmas vegleny befert volna meg.
Szomoru, h a tortenetnek semmi koze a masodik reszhez, dehat ez van.
Nehany shot illusztralando a fentieket:
[L]http://web.axelero.hu/fgez/shot00004.jpg[/L]
[L]http://web.axelero.hu/fgez/shot00007.jpg[/L]
[L]http://web.axelero.hu/fgez/shot00008.jpg[/L]
[L]http://web.axelero.hu/fgez/shot00009.jpg[/L] -
tiv83us
veterán
De ez most me dupla? Annyira aze nem fontos, csak ugy megjegyeztem :D
-
Parker
tag
Elöbb,utóbb vagy soha minden játék arra sorsra jut hogy film készül belőle erre
a sorsra jutott a Doom is.Ősszel kezdik a forgatást Prágában(hardwired.hu)
Elöbb az Avp most meg a DOOM?! Hihetetlen :C -
Hopsz
tag
Nekünk meg van és láttam ahogy játszanak és igen csak sokszor kell használni az elem lámpát.
meg elég fosatos egy játék a hang hátásoktol meg ahogy a lámpák mozognak a szörnyekről ne is beszéljünk,meg mindenüt vér.
vagyis erős idegzetüeknek való, meg nem szív bajosoknak:) legalábbis szerinetem. -
tomika
aktív tag
Timedemo demo1:
800x600 med: fullon* 23.8 fps
800x600 med: minden levéve** 32.6 fps
*: high quality special effects yes
shadows yes
specular yes
bump mapps yes
vsync no
aa no
**: high quality special effects no
shadows no
specular no
bump mapps no
vsync no
aa no
Ha mindent kikapcsolok, marha ronda lesz a játék.
Amúgy most Ti4400-es órajeleken megy a videókari.
Amúgy ez mit takar: high quality special effects?
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
GtkRadiant 1.5.0 beta with Doom 3 support [L]http://www.map-center.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4561[/L]
-
Zorel
senior tag
Kipróbáltam azt a trükköt, hogy kitömörítettem a pk4 fájlokat! És tényleg gyorsabb lett a játék!
-
Pala
veterán
Hát nem így... nekem R8500 LE van és jobban megy, pedig a Ti4200 azért kicsit gyorsabb
640x480, low (bump, specular on): 23.6
640x480, low (bump, specular off): 26.1
640x480, medium (bump, specular on): 21.7
640x480, medium (bump, specular off): 22.9
800x600, low (bump, specular on): 23.2
800x600, low (bum, specular off): 25.0
800x600, medium (bump, specular on): 19.8
800x600, medium (bump, specular off): 21.0
1024x768, high (advanced options on): 9.9 :D
akárhogy is nézzük, az utolsót leszámítva gyorsabb a Radeon, pedig a Doom3 az NV karikat jobban preferálja, és a géped is valamivel erősebb az enyémnél... -
Haok
tag
Érdekes , hogy dokihoz kellett menni a doom miatt :(
ÉN is max 30-45 min-t nyomtam egyfolytában...de nekem ez a megilyedek, hátrafutok dolog nem jött be...ha én megilyedtem, mert jöttegy hülye szörny, akkor előre futottam, mert hamár megilyedtem, akkor jöjjön elő a többi is, és akkor később nem fogok:)
a tárazással meg sokan nem értem, mert sajna a trackball os 2 scrollos egeremet nemtudtam beállítani, hogy a bal oldali scrollal váltson fegyvert....csak a jobbal tudtam, és az nem áll nekem kézre, szal maradt a számok nyomkodása :( :(
meg 2,48 giga mentést csináltam összesen , :)) szal ha meg is haltam nemsokat kellett bolyonganom ismét:D
[Szerkesztve] -
AND1
őstag
Vmelyik oldalon bevolt linkelve egy végigjátszás? Belinkelnél még1szer vki pliz...
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy akkor lenne igazán jó ez a játék, ha tényleg fix 60 fps-sel menne...
Akkor majd már tényleg izgalommal játszom végig. -
Drizzt
nagyúr
A memória megoldaná a swappelés gondomat?
-
Hushpush
tag
Szerintem télleg ne használd a legujabb drivereket, mert nem Geforce4 ti-re találták ki őket próbáld ki azokkal amikket írtam az előbb hidd el jobban fog menni..... Nekem 2 évig volt ti 4600-am és 5 napja lett lecserélve.... Kipróbáltam vele a doom3-at és tök jól futott 1024 medium-ban 45.23-as detonatorral ellenben a 61.77-es forceware-el 5-10 fps-t is esett a teljesítmény szal addig ne keseregj ameddig nem próbáltál ki több fajta drivert is.
-
tomika
aktív tag
FRAPS
-
deicide
veterán
Hello!
1280x1024 ultra 4xaa 4xaf timedemo 48.6 fps, este még méricskélek. -
Zorel
senior tag
Leteszteltem az alábbi konfigon: 1024ben mediumban minimum fps 26! 1024Highot is megprobáltam ugy min fps 18 de szerintem még nagyon játszható volt csak akkor akadt be egy-két pillanatra amikor egy másik helyiségbe mentem be!
-
VW
aktív tag
mit kell beírni a konzolba,hogy megjelenjen az fps?
-
tomika
aktív tag
640x480 low: Avg: 18.855 - Min: 7 - Max: 59
640x480 med: Avg: 19.022 - Min: 6 - Max: 59
800x600 low: Avg: 17.984 - Min: 6 - Max: 58
800x600 med: Avg: 17.917 - Min: 6 - Max: 58
1024x768 low: Avg: 17.783 - Min: 7 - Max: 49
1024x768 med: Avg: 17.808 - Min: 6 - Max: 48
Ugyanazt az utat mentem végig az összesnél (első pálya, a kis robotot követve)
Nem értem!!! -
AND1
őstag
Most már én is 1Gb rammal játszom, és minden ok. Gyors töltés, egyböl kilép, semmi swap. Ez igen, végre :)
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Blu ray írás és írási hiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest