- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Garit itt senki, ezekre a kínai 1 éves gari az érvényes.
Aki mást mond annak vagy van szervizes háttere (telefonokkal foglalkozik) vagy ugyanolyan hazudozó mint a legtöbb ilyen webshop és a lényeg, hogy eladja a készüléket utána mehet mindenki amerre lát...
Ahogy nézem nem túl bizalomgerjesztő oldal, én inkább kintről rendelem meg mint hogy ilyen közvetítőkön keresztül csináljak bármit is. Igaz, hogy macerásabb gariztatás esetén. De a döntés a tiéd... én kihagynám... -
kobipeti
aktív tag
Hát ahogy írják, ha nettó az ár akkor az ÁFÁ-t neked kell fizetni, ezzel ellentmond hogy semmilyen költség ezen felül nincs! Esélyes hogy lehúzós oldal Kínából megrendeli neked a telefont a címedre, és ha kiszállítják és ÁFA-terheli akkor azt Neked kell megfizetni! Kérdezz rá konkrétan, hogy ki fizeti az ÁFÁ-t, de az előreutalással is kételyeim vannak!
Sajnos a telefonszámuk sem elérhető, nincs az oldalon csak email, több mint gyanús! Van itt egy két kolléga akik szívesen beszerzik, és megbízhatóbbak mint ez az oldal, ha nem akarsz kínából rendelni.
-
smilecat
aktív tag
előre utalni nekik? paypal van nekik? melyik nagyker ez?
Szerintem ők is onnan rendelik, ha akciós akkor kb ennyi ha áfa is terheli, nekem kicsit drágább volt mert 115$ volt, és magas volt a dollár árfolyama ill áfát is fizetnem kellett. (36 volt a vége)
Tehát az ár jó, a kérdés az, hogy azonnal kapod vagy te is vársz 2-4 hetet míg meghozzák neked kintről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest