Új hozzászólás Aktív témák
-
ivga
csendes tag
válasz
Anonymus23 #847 üzenetére
Írtam privát üzenetet Anonymus23.
-
macsocop
újonc
válasz
Anonymus23 #833 üzenetére
Amúgy megtalálható az Alin a dg350 hátlap is, de már nincs. Azt nem tudom, miért nem veszik le.
Írtam a szervizesnek emailt, de a google közölte, hogy nem tudta elküldeni. Lehet, hogy már az sincs meg ...
Az a furcsa, hogy a telefont még mindig x ezer helyen árusítják, de pár hülye tokon, meg kijelző panelen kívül semmi nincs hozzá.
Mindegy, azért köszi még egyszer
.
-
macsocop
újonc
válasz
Anonymus23 #831 üzenetére
Köszönöm Anonymus23
.
Sajnos amit megadtál, arra ezt írja ki: "Sorry, The Page requested can not be found!
"
Erre már én is rászaladtam egyszer.
Próbáltam az UMI-s verziót is, de egyszerűen nem találok semmit. Állandóan mindenféle tokokat, kemény vagy puha hátlapokat ajánlgat ... Megjegyzem ezek a védő hátlapok sem kaphatók sehol. Ha 1-2 esetben találok eredeti hátlapot, akkor meg azt írják, hogy már nem elérhető.
Megpróbálom esetleg a pesti doogee szervizest felhívni vagy írni, hátha lehet nála venni.
Üdv
-
sonny007
tag
válasz
Anonymus23 #812 üzenetére
Amúgy van használható custom rom a X1 Pro-ra? Amivel gyorsabb esetleg stabilabb a telefon?
Újdonságképpen manapság elég sok alkalmazás kifagy,leáll magától.Köszönöm.
-
sonny007
tag
válasz
Anonymus23 #805 üzenetére
Szia!
Érdekelne engem ez a téma, nem nagyon vagyok jártas ezekben a kínai telefonokban. Viszont nekem a fülnél lévő hangszóró nagyon halk.. Ezzel az MTK Tools-al lehet szoftverileg hangosítani rajta? Ha igen leírnád nekem a menetét, vagy linkelnél olyat ahol leírják normálisan a teendőket?Előre is köszönöm!
-
keccskeccs
újonc
válasz
Anonymus23 #805 üzenetére
Hangszóróm nincs, nekem csak a mikrofonnal volt bajom s rendeltem 4 db- ot, 1- et megtartok, ezèrt eladó 2 db
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Örülök ha tudtam segíteni.
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #759 üzenetére
Szia! Nekem Umi X1 Pro van, abban ilyen a hangszóró: [link]
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #751 üzenetére
Hát elismerem igazad van, de nekem jobb lett. Remélem nem képzelődöm.
Egyszer beszólt, hogy veszélyes lehet. Az a fülhallgatós résznél volt. -
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #749 üzenetére
A sor Value is 0~255
A te fényképeden csak 0~160. Minden hangot csutkára toltam. Nem is értem hogy lehet nálad 160.
Valószinű nem egy telóról dumálunk, vagy az fw más. A droid ver 4.4.2
UMI X1 PRO -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #737 üzenetére
Van itt olyan közületek, aki szedett már szét UMI X1 prot, vagy DG350-et?
Az első hangszóró beazonosításához kellene egy kis segítség.
A neten fellelhető infók szerint a DG350-é ilyen:Míg az UMI-hoz összesen egy helyet találtam, de ott meg ilyet adnának el:
A hátsó hangszóró megegyezik azt látom, de elvileg hardveresen tök egyforma a kettő nem?
Aránylag könnyű szétszedni egyébként, csak az első hangszóró az az alaplap és a kijelző közzé van ugye szorítva, ahhoz a kijelzőt is szét kellett volna szedni az alaplaptól, de azt már nem akartuk (se idő, se bátorság nem volt hozzá, nincs póttelefon)szerk:
Mondjuk sok helyen a kis kerek cuccos inkább mikrofonnak van jelölve (más DG típusoknál), és nem is illik bele a széles hallgató részbe ez a kerek cuccos... -
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #733 üzenetére
Nem tudok többet mondani. Nálam a KK-nál feltoltam a max-ra. Az 255. Bocsi.
BUÉK. -
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #731 üzenetére
De vazz! Nálam 255 max.
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #729 üzenetére
Nekem ez bejött: For volume increse (if you need…): use Egineering Mode.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest