- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
umlajos
csendes tag
Szia,
nekem is csak jó tapasztalatom volt a telóval. Nem hiszem, hogy több gond lenne vele mint akár a Samsung S-es sorozatával (feleségem kínlódott az S3, most meg az S4 minivel). A kamerát nem kell használni :-) , meg lehet kicsit jobban kell vigyázni rá, nem szabad nagyon ütni-vágni, de szerintem ezek totál használható készülékek viszonylag jó SOC-kal és kijelzőkkel.
Lajos
-
plömplöm
őstag
umi x1 pro, itt a kezemben, sajátom, hónapokkal ezelőtt leesett magasról, csempére, berepedezett a kijelző bal alsó sarka, azóta is repedezik tovább ott a sarok környékén, ennek ellenére stabilan és hibátlanul érzékel mindenhol, a kijelző is hibátlan, szóval nem kéne feltétlenül temetni sem ezeket a gyártó(ka)t, sem a konkrét típus(oka)t
-
gabika318
aktív tag
KUKA!!! Ismerősi körben is volt már ilyen DG350 és X1 PRO is. Több ilyen teló is került a környezetembe, rettentő rossz választás volt. 12-13 ezer Ft egy új LCD, ráadásul külön az érintőt nem lehet cserélni egybe van implantálva az LCD-vel. Most már ennyit még zsír új állapotban sem adnék érte.
Most már beláttam, ha jó minőségű kínait akarsz, azt a 40-50 ezres kategóriától kell keresni.
(JIAYU forevőőőr ...)
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Hát igen ez a "bigyó" bizony az elején lévő hangszóró. Talán meg kéne kérdezni az oldalon netán betudnak szerezni mikrofont ( microphone) is. nekem is bedöglött mivel nyáron lelocsoltam és élszált de megtudták javítani Állítólag nincs rendes testkábele és ezért megy hamar tönkre. Ezt kéni mindenek elótt megnézetni,talán orvosolja a hibát.
ROM ügyben látom mégnincs változás.
Talán itt érdemes keresgélni: http://www.antelife.com/mobile-spare-parts/for-doogee-mobile-phones.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged