- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Én szeretnék egy olyan kikötést tenni, hogy baleseti halálom esetén megfelelő szerveimet csak és kizárólag 40 évnél fiatalabb családos, egy vagy több gyermekes férfi vagy nő kaphatja meg! Semmi kedvem halálom után olyannak adni valamely szervemet, aki csak önmagának él. Ha ilyen nincs, akkor a kemencébe a többivel együtt a szerves hulladékot, ami amíg éltem a testemként funkcionált.
Még nem volt érkezésem bemenni a véradóba, elbizonytalanított, hogy én véralvadásgátlót szedek, nem tudom, hogy így is donor lehet az ember, vagy egyáltalán adhatok-e vért?
Számomra vérvétel adás lelkileg nem gond, mindig nézem, ahogy kifolyik a tűn át a fiolába az a szép bordó vénás vér.
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.
Tessék vigyázzni magatokra!
Egyszer éltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.