Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Na igen.... Azok a fránya kompromisszumok...
-
vasi79
aktív tag
válasz
FireKeeper #99 üzenetére
És értelmezhető üzemidő sincs.
-
Crafter32
őstag
válasz
Tarisznyarák #97 üzenetére
Hallottam vmit erről de nem olvastam még utána. Lényeg, hogy egy jó alternatíva a Pixel "a" sorozat kis méretben.
-
Crafter32
őstag
Azt hiszem itt a Mobilaréna Youtube csatornán mondták, hogy Sony a minden! Mindenhol ott van, megkerülhetetlen a filmektől kezdve a mindenféle termék gyártásáig.
-
Crafter32
őstag
válasz
FireKeeper #84 üzenetére
Pixel 7a, S23-24 vagy Asus van még. Pixel nyilván ami árban baráti is.
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
FireKeeper #93 üzenetére
Sales were robust across its diverse business lines, which include financial services, games and networking operations and entertainment businesses including music and movies. An increase in sales of image sensors for mobile products also helped boost the company's bottom line.2024. febr. 14.
https://apnews.com › articleSony's profit rises on growing sales of music, games, pictures and sensors
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
FireKeeper #91 üzenetére
A Sony legkevésbé hardver üzletágakra támaszkodva
sikeres.
A media-enertainment-financial vonalon keresi hülyére
magát.
Ha nem lenne pénze a mobilos bohóckodasra, régen
lehuzta volna a redőnyt előtte. -
FireKeeper
nagyúr
na jah, csak lassan minden üzletáguk megy a levesbe. a playstation-on kívül van még amiben profitábilisak? az xperia-nak elvileg pont az lenne a lényege hogy becsatornázzon usereket a Bravia/Alfa/Playstation trióba. na mármost itt egy halott brand akar becsatornázni embereket egyre inkább haldokló brandekbe.
-
Oldfoksz
junior tag
A Sony hobbiból gyárt telefont ( valamelyik divizio CEO /chairman szivügye lehet)
A 30 milliós japán piacon 1 milliót adtak el 2023-ban.
(jahoo/tech info)
A HMD-vel birkóznak a mobilos arany málnáért,eladásokat tekintve .
De legalább értelmezhető cuccokat csinálnak.
Az ár-értek viszont nem szempont a cégnek. -
ujvendeg
tag
Elmepocok Úr! Az emberi szem 24 Hz-t képes követni - a többi a ma oly trendi hiszti. Ha a terméklapon 90 Hz szerepel - tán kis vállveregetést a honi szakértőktől kapott volna a Sony. (1946-ban alapították, elképesztő mennyiségű szabadalom fűződik a céghez, a Bravia-val még nem volt olyan probléma, mint erre a hétre eső Apple-tablet defektje - szemcsés a kép...) A drágább változat mintha rögtön falhoz vágná az S24 Ultrát - nem mesekönyv-fotókat készít, és akkuideje is van. Telefonként is használható...
-
doooo
veterán
válasz
Luck Dragon #79 üzenetére
Pontosan.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
janeszgol #83 üzenetére
na igen, egyetlen faktor van ami a hibái és hiányosságai ellenére a sony mellett szólhat: a méret. egész egyszerűen nincs értelmes kompakt középkategóriás telefon mostanában (6,2 vagy alatta), csak tepsik. ezért is frusztrálóak a hiányosságok, egy picivel kellett volna csak jobb vasat belerakni és igazi hiánypótló lehetett volna.
-
Crafter32
őstag
Mikor lesz MA teszt?
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
Luck Dragon #79 üzenetére
A csehök már listázzák.(175)
Vagy "vótmá'"?
Akkor bocs.
( vagy ez esetleg np2a váltja mostani cuccot)[ Szerkesztve ]
-
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
janeszgol
félisten
válasz
FireKeeper #69 üzenetére
Ezt érdekes tőled olvasni, mert nem te vagy az, akinek volt 10 V, majd eladtad és megint vettél? Pedig az Xperia 10 V minden tekintetben egy szar telefon.
A 10 VI pedig szerintem jól sikerült, ráadásul meredeken alacsonyabb áron jön, mint amire tippeltem. 200-230 között tippeltem, erre 150k körül nyit.A CPU teljesítménye jó, a GPU is erősödött, a hangszórója a GSMA mintái alapján jól szól (fú milyen szarul szól a 10 V, érdemes meghallgatni, de a GSMA arra is rányomta a good jelzőt... nc). UFS 3.1 van végre, ami az app kezelésben jó lesz.
Kamera. Néhány tesztet néztem meg, de sokat fejlődött ez is. Gyenge fénynél állítólag nem annyira jó még, de jó fényviszonyoknál nagyon is az! Az biztos, hogy nincs a 10 V-nél tapasztalható ég kiégés, sárga takony a képeken.Szerintem figyelemre érdemes a 10 VI, de majd meglátjuk a MA tesztet.
-
CabalX
aktív tag
válasz
janeszgol #71 üzenetére
Tökéletes telefon nincs, mindig lehetne jobb - kérdés mennyiért.
Én örvendetesnek tartom hogy lépett egyet előre a Sony SOC fronton, egy évnyi toporgás után - még ha léphetett volna nagyobbat is.
Picit az az érzésem hogy nem akarják vagy nem merik megpróbálni a nagyobb ugrást ebben a kategóriában. Na meg lehet akkor még vastagabban fogna az a bizonyos ceruza amivel az árat írják.
Pedig megnézném egy SD8 gen1+-al vagy SD7 gen2+-szal, de még az SD7 gen3 is jó lenne.USB 2.0 ennél a készüléknél még elfogadható - a tavalyi Zenfone10-nél fájóbb volt - UFS4.0-át tud de USB2.0-val mire lementesz róla bármit...
Majd a 10 VII-ben javítják (vagy legyen bármi is a neve) de az is lehet hogy jövőre is kb ugyanezt a telefont adják ki mint a 10IV - V esetében. -
janeszgol
félisten
Külön hozzászólásban még a GSMA tesztjéből.
Harmadik oldal:
"The Type-C port on the Xperia 10 VI is backed up by a basic USB 2.0 data connection, which means a theoretical speed cap of 480 Mbps. It has USB OTG/Host support but nothing else fancy, like video output."
Magyarul maradt az USB 2.0-s bekötés, hiába támogat jobbat az SoC. Az UFS-el kevertem, ami 3.1 most.* Ez nagy kár, ezzel picit kiemelkedhetett volna a többitől (udb 3.1 display port támogatással).*Ez viszont jó. Oké az A55 is már UFS 3.1-el szerelt, de az A35 nem, illetve a tavalyi A54 és A34 sem.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Köszi szépen az összetett választ!
Én nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Igen a játék nagyon beleharap az akkuba, de serébe a böngészési idő az nagyon jó, sőt kiemelkedő! És a videó lejátszás is nagyon jó. Az A55 játékban hasonlóan rossz, cserébe böngészésnél meg rettentő gyenge az Xperiahoz képest. Általánosságban elmondható, hogy a Samsungok a böngészést bírják a legkevésbé jól már 6-7 éve, ha SoT-ről van szó. Az A35 pedig játékidőben jobb, cserébe sokkal rosszabb böngészési időben és videó lejátszási időben is.Teljesítmény. A tavalyi SD695 GPU-ban egy Mali G57 MP2-vel ér fel. Szóval ebben elég nagy ugrás lett. CPU része pedig picit marad el a tavalyi A54-től. A Honor Magic 6 Lite tesztjéből tudunk egyelőre kiindulni a notebookchecken.
GeekBench 5.5:
Honor: 735/2736
A54: 783/2817
A PCMark szintén 3% difi a kettő között.GPU:
GFXBench 3.1 Manhattan on és off screen:
Honor: 31/45
A54: 47/52
Xperia 10 V: 26/34
Mondjuk itt a tavalyihoz képest nincs duplázás pontszámokban. Sajnos lényegesen gyengébb a tavalyi A54-hez (idei A35) képest. Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
CabalX
aktív tag
válasz
FireKeeper #69 üzenetére
Én annak örülök hogy vannak alternatívák, tény, lehetett volna jobb ennél - sajnos a Sony szereti ezt az "alsó-középkategóriát" kicsit alulméretezni és így is megkérni az árát.
Ami pozitívum az a Jack és az SD kártya bővíthetőség - kérdése ezek meddig jelentenek kellő fegyvertényt.
Az A55 hasonló árban - vagy olcsóbban ha kedvezménnyel/hűséggel hozza ki az ember - erősebb, kamerában jobb, ugyanakkor tikkelek a Samu agyonbloat-olt rendszere miatt.
Amire még várok, bár drágább lesz az biztos az a Google Pixel 8a - a Tensor G3 nagyon gyors, kamerában nagyon jó, 7 év support, pure droid. Ellenben se bővíthetőség (256GB-ossal még el lehet lenni a nélkül) se jack. -
CabalX
aktív tag
válasz
janeszgol #67 üzenetére
Én tudok angolul, inkább a te angol tudásodban kételkedek vagy valami másik tesztet olvastál nem a GSM Arena-ét.
Csináltam neked egy összehasonlítást (A55 vs 10VI vs 10V) hogy ne kelljen a táblázatokat böngészned. GPU-ban a duplája a tavalyi és tavaly előtti modelhez képest (nem nehéz azokhoz képest jobbnak lenni).
De ezt írják róla:
"Also, the Snapdragon 6 Gen 1 inside the Xperia 10 VI does quite poorly in single-core CPU testing, which is important for most general phone responsiveness.
AnTuTu is a much more compound benchmark with GPU runs and memory tests. The Xperia 10 VI doesn't do particularly well in this benchmark."
"Finally, we have 3DMark, which places the Xperia 10 VI decently, but again, it is towards the bottom of the chart. You can get a lot better graphical performance in the price range."
Szóval vannak jobbak ugyanebben az árkategóriában.
Akkuidő - ha a "GPU-t" játékra használod - hisz ahogy írtad "duplája a GPU a tavalyinak" akkor jóval rosszabb az eredmény (6:47 vs 10:15) - összesen 13:56 vs 16:14 :
Az A35!! gyorsabb GPU-ban és kevesebbet fogyaszt játék közben!
Az A55-ről meg ne is beszéljünk. Utóbbi árban is hasonló kategória.
Illetve még egy kis összehasonlítás - notebookcheck-ről.
3Dmark-ban ami a GPU-ról szólna 25% javulás van. Összességében ír 150%-ot a legalján.
Ha legalább raktak volna bele egy SD 7Gen3-at... Lehet akkor picit drágább lenne de egy jóval nagyobb ugrás is a 2 évig változatlan SOC után.
De cáfolj meg ha valamit félre olvastam vagy rosszul értelmeztem volna. -
janeszgol
félisten
Te tudsz angolul? Mert marhára nem az van benne, mint amit írtál. Az SoC GPU-ban minimum duplája a tavalyinak. A CPU meg Galaxy A54 szint, ami szintén nagyon nőtt. UFS 3.1-et használ a telefon, azaz kihasználja az SoC ezen tudását.
Az akkura meg mindenhol azt írják, hogy nagyon jó. -
CabalX
aktív tag
válasz
Crafter32 #65 üzenetére
Lehet kacsa, még szeptemberig sok minden történhet - akkor szokták az 5ös szériát bejelenteni.
Én itt olvastam róla. Azóta annyi "cáfolat" volt hogy mutattak egy tokot ami az 5VI-é lenne amit kétlek hogy már ilyen hamar megcsinálnának.
A tavalyi Xperia 5V nem sikerült túl jól, nem voltak túl jó eladásai.
Illetve tudván hogy a 8gen3 hogy melegszik új hűtés mellett egy nagyobb házban (1VI) picit kétlem hogy beleraknák egy 10VI méretűbe. -
Crafter32
őstag
Nem lesz ötös széia? Hmmm nem tudtam. Ez új hír.
-
CabalX
aktív tag
GSM Arena teszt - amíg az itteni nem jelenik meg.
Nem voltak nagyon elájulva tőle.
A soc nem egy hatalmas ugrás teljesítményben, ellenben használat közben merül rendesen.
Csinálhattak volna egy Xperia 5 lite-ot - ha már állítólag idén az 5ös széria nem folytatódik... -
Ez a hardver erősen alul lett méretezve
-
DS39
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #60 üzenetére
azt rebesgették, hogy dobják a 21:9-es távirányító formát.
a többin valóban nem kellett változtatni, pl, hogy nincs lyuk a kijelzőn az továbbra is kiváló.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #57 üzenetére
Az tök igaz, hogy mint opciónak kötelező lenne egy bizonyos ár felett. Ez olyan, mint régen a 60 FPS-es tévék. Mikor már kezdett megjelenni az embereknél, akkor tök gáz volt az, aki kihagyta, nyilván egy elérhető ár felett.
-
tomboy0013
veterán
válasz
janeszgol #56 üzenetére
Mert nem volt viszonyítási alap, semmi érdekes nincs ebben. Fejlődnek a dolgok és senkise szívesen tér vissza egy rosszabb megoldáshoz a jobb helyett ha van mihez viszonyítani. A 60Hz egy látványosan rosszabb megoldás a 120-tól, az meg hogy egy 70 ezres telóba is bele tudják ezt rakni és kb már általanos jelenség, csak még kínosabbá teszi ezt a magasabb árkategóriában. Ezt sehogy sem tartom manapság elfogadhatónak. De mások vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #52 üzenetére
"60Hz-től már 10 éve is kifolyt a szemem görgetésnél"
Erdekes, akkoriban senki nem panaszkodott erre.
-
DS39
nagyúr
válasz
tomboy0013 #52 üzenetére
+1
-
DS39
nagyúr
"friss dizájnnal, erősebb hardverrel"
A leírás alapján egyik sem valósult meg.
-
oli83
tag
válasz
FireKeeper #48 üzenetére
Szia FireKeeper,
Köszi a választ, akkor e szerint 1 plusz verziót kapunk az elöző szériához képest
.
Szia pengwin,
Tudom vannak gyártók akik többet adnak. De a sony nekem minden szempontból megfelel.
Korábban samsungom volt, talán azt frissítette a gyártó a legtovább, de ahogy halad az idő, úgy egyre erőforrás igényesebb programok lettek, és a végén hiába frissült az a készülék, összességébe már nagyon vérszegény volt. -
tomboy0013
veterán
Egyet tudok érteni. 60Hz-től már 10 éve is kifolyt a szemem görgetésnél, nekem megváltás volt mikor bejöttek a 90-120Hz-es kijelző a telóknál. 2024-re illene már tovább fejlődni annak a maroknyi gyártónak aki még ebben az ársávban is képes ilyen hulladék kijelzőket adni. Az iPhone-oknál meg egyenesen vérlázító.
-
válasz
FireKeeper #45 üzenetére
Kevés telefont látok USB 3.1-gyel, de ebben a kategóriában ahogy nézem a Wifi 6E sem alap... lehet mesterséges szegmentálás a gyártók részéről?
#46 oli83
Szervusz! Arra mit ígér a Sony? Az előd Xperia 10 V-re 2 év főverzió plusz 1 év biztonsági frissítést mondott a Sony, ami azért nem túl acélos... Samsung 4+1-et ad, Pixelek és ha jól tudom a Nothingok pedig még ennél is többet kapnak.[ Szerkesztve ]
-
oli83
tag
Sziasztok,
Erre a telefonra is a zászlóshajó (1es) frissítési mértéke fog vonatkozni? Kiegyeznék vele
Üdv: oli83
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ami 60 hz-es, kifolyik a szemem."
Mi a helyzet TV, vagy számítógép előtt? Kutya egy életed lehet.#32 Tarisznyarák
A hangerőt kevesled, vagy úgy általában a minőséggel akadtak gondjaid.
Utóbbival kapcsolatos kétségeidre, esetleges tapasztalatodra rácáfolhat egy EAH-AZ80-as Technics. Imádom. Sokáig én is bt. ellenes voltam, de ez a hangzás, kényelem (futás közben nem igazán opció a kábel ...) meggyőzött. -
Noukoum
veterán
válasz
FireKeeper #40 üzenetére
Az usb szerintem a soc miatt van. A fejlettebb wifi mennyire érezhető a valóságban?
-
-
-
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Jelen széria minden évben egy túlárazott, hardveresen gyenge modellt prezentál.
Hogy lehetséges még ebben csalódni?
Abszolút konzisztensek a Sony-nál. -
mrlujoak
veterán
Azta 154E?
Többre számítottam.
De sajnos nem nyújt annyival többet, mint a mostani Xperia 10 V modellem.
Kinézetre továbbra is szép. -
Amennyire vártam , akkor csalódás lett számomra .
-
juuzer
addikt
Amúgy a dizájn actually tetszik. Jobb, mint a dzsunka Redmiké szerintem.
-
válasz
Tarisznyarák #32 üzenetére
Pedig a BT korlátozó tényezője az adatátvitel szokott lenni, nem az erősítő.
Próbálj majd ki mondjuk egy TRN BT modult az IE200-zal, meglepően jó hangokat lehet kihozni akár még planármágneses IEM-ekből is ezekkel.
-
FireKeeper
nagyúr
én teljesítmény kijelzős kábelt használok, nyilván nem laboratóriumi pontosság, de elvileg egész pontosan mér, tapasztalataim az eddigi xperia 10-ekkel.
10 IV:
az első pár percben 20 W körüli teljesítmény, de nagyon gyorsan beáll 10W-ra, a legvégén pedig egy számjegyű10 V:
egész stabilan tartja a 15-20W közötti teljesítményt, és jóval később esik csak le 10W köré a töltés mint az előző generációnál.ez alapján lehet hogy tényleg lesz érdemi előrelépés.
-
válasz
Tarisznyarák #15 üzenetére
GSMArena-n ellenőrizd a telefonod BT képességeit - aptX, és/vagy aptX HD, és/vagy aptX adaptive nélkül teljesen mindegy, milyen BT füldugót csatlakoztatsz hozzá.
-
vasi79
aktív tag
válasz
Tarisznyarák #26 üzenetére
A töltési sebességgel várjuk meg az első tesztet. A iv-re, v-re is 30wattot írtak, aztán a Sony saját töltőjével sem ékszement két óra alá a teljes töltési idő.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
rosieposie #25 üzenetére
a proci ebben a szegmensben sztem elmegy, de a kamera setup elég gyengusznak tűnik papíron.
-
Tarisznyarák
tag
válasz
FireKeeper #23 üzenetére
Kinek mi fontos. Akkuidő, töltési sebesség jobb a Sonynál.
-
rosieposie
kezdő
válasz
Tarisznyarák #21 üzenetére
Fair, reméljük tényleg így lesz
A 6Gen1 azért már egész jó, lehet játszani is vele -
Tarisznyarák
tag
válasz
FireKeeper #23 üzenetére
8a most 399Eur ha leadsz egy régi de még működő okostelót.
-
Crafter32
őstag
válasz
FireKeeper #20 üzenetére
Akkor ez vagy valamelyik Pixel telefon ami árban passzol jó választás lehet.
-
Tarisznyarák
tag
válasz
rosieposie #18 üzenetére
Állítólag a főkamera és a teljesítmény is jobb mint az ötösnél, játszani meg a 6.1-es kijelző amúgy sem ideális.
-
rosieposie
kezdő
@<Adamsky>
Meglepően sokan vannak akiknek még mindig fontosak a legeacy featurek, de valahogy mégse fogy a 10-es széria, mert egy mobil számára lényeges dolgokban kell megállapodniuk, kijelző, teljesítmény, kamera stb. amiben a vetélytársaknál ezért az árért nem kéne, s erre alapozva írtam, de egyébként értem miért írtad 😂[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
150 ezer az nagyon kevés, 200 ezer körül tippelt mindenki.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rosieposie #10 üzenetére
"Mondjuk az SD+jack megléte mellett nincs sok értelme ... "
"A méreten kívül ... "Olyan dolgokat hozol fel, ami egyfelől ma már ritka, másfelől egyes vásárlóknál "deal breaker" lehet.
Kicsit olyan érzésem van, mintha adott autóra azt mondanád, hogy attól, hogy kevesebbet fogyaszt, kényelmesebb, nagyobb a csomagtartója, stb. nincs igazán sok értelme. Hát, akkor minek van?
-
Tarisznyarák
tag
Nekem ilyen lesz. A mostani telóm két év alatt nem tudott megyőzni, hogy Bluetoothon agybadugóval is lehet élvezhető zenét hallgatni pedig több füldugót is próbáltam.
-
válasz
rosieposie #10 üzenetére
Ja, nem ritka az IP védelem, de nem mindegy, milyen szintű. Xiaomik, Motorolák IP54 körül mozognak, Samsungok közül pedig még az Xcover-eknek sincs az Xperiával megegyező IP minősítése.
A jó üzemidő sem ritka, de az Xperia 10 sorozat eddig nagyon jó eredményeket produkált az árkategóriájában, és az azonos SoC-vel szerelt telefonok között is.Szerk.:
...meg a Sonyban ugye lesz aptX, szóval akár még közel normális minőségben is lehet BT-on zenét hallgatni vele. Ez a kategória többi készülékéből többnyire hiányzik, amit egyáltalán nem értek - ebben az ársávban már gyakran hagyják le a jack dugót, akkor meg már kötelező kéne legyen az aptX szerintem.#7 elmepocok
Jó ez a parasztvakítós magas képfrissítési frekvencia és OLED-mánia, legalább nem veszitek észre mennyire káros a PWM az ilyen kijelzőkben. Sokkal fontosabb lenne azzal foglalkozni a gyártóknak.#11 FireKeeper
Igen, ez így várható is volt az erősebb chipset+megegyező akksi kombinációval. Viszont a Sony-féle android eddig is jól bánt az erőforrásokkal, és ahogy nézem a GSMArenás adatokat, ez is a mezőny tetejéhez fog tartozni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
rosieposie #6 üzenetére
Azért az Xperia 10 mellett ott van érvként a lényegesen kisebb méret, jobb IP védettség és sokkal jobb készenléti idő is.
Az előző két modell is nagyon jó volt üzemidőben, és az Xperiáknak van két IP minősítése is... Én pl. nem rég csodálkoztam rá, hogy az IP68 nem foglalja magában az IP65-ös minősítést is.
-
elmepocok
tag
Szerintem addig nem érdekli az embereket, amíg nem láttak még jobbat.
Korábban engem se érdekelt, de most ha az akkukímélő mód leveszi 60 hertzre a képfrissítést, kiesik a szemem.
Gondolom majd az Apple is elő fogja adni, hogy az innováció csimborasszója, mikor belerakják az alap iphoneba a magas frissítésű kijelzőt, legalábbis így szokták -
rosieposie
kezdő
Mondjuk az SD+jack megléte mellett nincs sok értelme ezt választani a Samsungok, Xiaomik meg társai helyett ennyiért
-
elmepocok
tag
Csak nem tudják elengedni ezt a 60 hertzes kijelzőt...
-
<Adamsky>
nagyúr
A GSMArena-n azt olvasom, hogy a képarány maradt 21:9 ...
... ez valahogy kimaradt a cikkből, pedig fontos (lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia 10 VI megegyező méretben, de friss dizájnnal, erősebb hardverrel és újragondolt kameraszettel mutatkozott be.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.