- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
sky77
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=- #74 üzenetére
Nem is azért vittem oda hogy tisztítsa meg, hanem mert fingom nem volt mi a baja. Ott csípőből kipróbálták másik rammal, indult, aztán jött a tisztítás... én meg csak fogtam a fejem... 1000 Ft tanulópénz. Mostmár okos vagyok ezerrel :DD
-
sky77
aktív tag
Lehet hogy nagy hülyeséget írtam?
Valaki itt már említette, hogy kontakthibánál neki ugyanezt csinálta, én meg memóval jártam így. Vettem egy alaplapot, és nem indult. Nem csipogott semmit, csak a ventik berregtek. Levittem egy bótba, ott a srác ráfújt valami kontaktcuccot, letörölte, visszarakta, oszt ment... én heteket szívtam vele előtte, mert már mindenre gyanakodtam, csak erre nem.
Szerintem egy próbát megér, nem? -
sky77
aktív tag
Azt írtad másik gépben is rossz, tehát ezek szerint a kártya hibája. Már csak az a kérdés, mi az.
Nem lehet hogy az érintkezőfelületre szennyeződés került valahogy (ujjlenyomat, por, etc.)? Próbáld meg óvatosan megtisztítani, vagy inkább megtisztíttatni valakivel, és lássuk...
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest