- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #83 üzenetére
Smai Lee elkerülte a figyelmedet.:DDD és mégeccer :DDD
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #81 üzenetére
Te télleg nem bírsz magaddal vazze...inkább menjél gyúrni.:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #38 üzenetére
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni..............
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni.
A szüleimre pedig csak annyit, mivel hirtelen más nem volt a közelemben ezért kértem Őket meg.
És igen, olyanok a szüleim, hogy ha hülye vagyok megmondják. Tudod nem a Mama pici fia vagyok nagy arccal...... -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #34 üzenetére
Én nem akartam Neked tulajdonítani ilyesfajta kijelentést. Félre ne érts (hamár félreértettél).
Csak a végén az a ''Vegyétek!'', tudod ha az nem volt ironikus (amelyet akár kárörvendőnek is felfoghat az ember és nem azért mert Te írtad, hanem mert le lett írva) akkor nem ilyen formában kellett volna leírni. -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #29 üzenetére
Most olvastattam el szüleimmel, megoldókulcs nélkül, aztán megoldókulccsal is és idézek ''nem tudja mit beszél, csak össze-vissza irogat''.
Ahogy Te mondtad:
Hello:D -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #19 üzenetére
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives.
Olvasd vissza mit #4-ben írtál.:P -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #19 üzenetére
Valószínüleg, ha nem mész netto nagyker árak alá (és nem hiszem, hogy garanciával együtt tudsz), akkor nem fogunk üzletelni, de ez nem is probléma.
Én nem azt mondtam, hogy ne üzletelj, úgy csinálod ahogy akarod, csak ezt a fajta kárörvendő stílust mellőznöd kéne.:P -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #13 üzenetére
Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni. Furcsa, hogy itt a fórumon van elég Sapphire 9800pro HengR-től, Avicularia-tól és senki nem panaszkodik, aki megfelelően használja. Mi van ha például a jelenlegi tulaj nem vette észre, hogy kicsit ki van csúszva az AGP foglalatból a kártya és ugy használta, amit a kártya nem bírt és tönkrement. Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál.
Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #9 üzenetére
Akkor minek írtad a #4-et?
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #4 üzenetére
És azt honnan tudod, nem lett-e szénné húzva a kártya?
Vagy a rendeltetésnek megfeleően lett-e használva.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest