- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
ehh.. telleg nem irok semmit. en nem birok magammal? kivancsi vagyok te benyelted volna e azt a hozzaszolast ha pl en irom neked... furcsan gondolkodtok ti am :D ...es nem en akartam kartavolsagon belul lenni.. neki miert nem irtad, hogy nem bir magaval,menjen gyurni? ez is erdekes... kicsit egyoldaluan fuj a spori..
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
'mama pici fia nagy arccal'
nem tom mire akartal ezzel utalni...
de ha ram,akkor csak tajekoztato jelleggel: nekem se anyu, se apu..szal ez buko. de a 14 eves ocsemet en es a hugom neveljuk,szal ennyit a mama pici fiarol. a nagy arcot meg ne feszegessuk kettonk tekinteteben :D
az ironiat meg kurvara szeretem.. :D foleg azert, mert 99% nem erti meg, es mindig csak felreertes, meg magyarazas van belole...es tok jo nezni :DD -
-=Sawtooth=-
tag
szuleiddel? :D
ehhe :) ezzel nem dicsekednek...egyedul nem megy? ez az egyik...meg majd szulid azt fogjak mondani, tok targyilagosn, hogy fiam hulye vagy, a masiknak van igaza... na haggya ma. ha unatkozol, beszelgess az osokkel, de engem hagyjal ma. hagy tudjam mar en, mit hogy ertek...es mit mire irok/mondok. szuleid velemenye meg az onkentes kivallo mervado szintjen van. nem is tudom, hogy jon ez ide..ehh :D -
-=Sawtooth=-
tag
ehh. ez a te szemelyes velemenyed. mondom paranoia vagy egyeb indittatas, de te igy akarod latni. semmi karorvendes nem volt benne. mert nem annak orultem, hogy szegeny kartyaja elfustolt. par hozzaszolassal lejjebb ha megnezned, mindjart vilagosabb lenne. kriss is ilyet arul...nezz be a topicjaba milyen rossz fej voltam ott is :D van aki igy AKARJA latni..istenem...az igy is fogja. sok sikert.
ez amugy szimpla tenymegallapitas volt a #1 alatti hozzaszolast figyelembeveve. mint mondottam koltoi. nem tom neked egyedulikent miert ez jott le belole...ha csak nem azert,amiert emlitettem is: igy akarod latni es ezert igy is fogod.
hello :D
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh 'Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni'
paranoia ...
inkabb en irhatnam u.ezt a sok okosrol,aki az en boltomat akarja rontani a 45ks nevetseges ajanlatokkal ...
szal hagyjuk mar ezt a temat. mondom,majd ha vettel te tolem valamit,vagy en toled valamit, majd akkor dumaljunk errola temarol ...
'Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?'
nehez eszrevenni :DDD 1et kell klikkelni,es mar kurva sok helyen felvetodott ez a tema. irigykecc, vagy nem ertelek? hany volt erdemben? hat 2 honap alatt van egy gepem ingyen...eleg erdembeli? :D
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives. :DD
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest