Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
üzenetére
Itt Svédben benne van a törvényben,hogy jól olvashatónak kell lennie a számnak de ez repülés közben aligha megvalósítható.
Ha sunnyogok mert olyan helyen vagyok akkor a mini2-t használom söt nem ritka,hogy itthon az idióta szomszédom miatt sötétben repülök ha kedvem szottyan repülni. Leragasztott lámpákkal a mini2-vel persze a megengedett magasságot sose átlépve. Kivéve szilveszterkor......akkor épp sz@rtam bele a szabályokba és a megengedett 50m helyett 120m-re eltoltam a mini2-t de mentségemre szoljon ,hogy még jogositványom sem volt. Most mint felelös drónpilóta már szigorúan a tanultak alapján járok el ha repülök.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha sunnyogok mert olyan helyen vagyok akkor a mini2-t használom söt nem ritka,hogy itthon az idióta szomszédom miatt sötétben repülök ha kedvem szottyan repülni. Leragasztott lámpákkal a mini2-vel persze a megengedett magasságot sose átlépve. Kivéve szilveszterkor......akkor épp sz@rtam bele a szabályokba és a megengedett 50m helyett 120m-re eltoltam a mini2-t de mentségemre szoljon ,hogy még jogositványom sem volt. Most mint felelös drónpilóta már szigorúan a tanultak alapján járok el ha repülök.