Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..van olyan opció, amivel kapsz 30% kedvezményt.. A Litchi annak éri meg, aki kihasználja azt, amit tud. És ugye a Spark sem volt olcsó..
.
Én megvettem iOS-ra és Androidra is. Egyszer kellett megvenni, nem havidíjas. És megspóroltam vele egy Dji szemüveg árát mindenképpen.
. Az meg 400 euró lett volna. Mindkét telóm Head Trackinges. Így ha VR-ben repülök, a kameramozgással nem kell foglalkoznom, mert követi a fejem mozgását. (Fel-le). Csak repülni kell. De a többi tulajdonsága is nagyon hasznos. Neked kell tudnod, hogy mire tudnád használni, valamint hogy ez neked megér e ennyit. A Sparkot ugye alapból támogatja a Dji app miatt is..
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Az meg 400 euró lett volna. Mindkét telóm Head Trackinges. Így ha VR-ben repülök, a kameramozgással nem kell foglalkoznom, mert követi a fejem mozgását. (Fel-le). Csak repülni kell. De a többi tulajdonsága is nagyon hasznos. Neked kell tudnod, hogy mire tudnád használni, valamint hogy ez neked megér e ennyit. A Sparkot ugye alapból támogatja a Dji app miatt is..
.