Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
Statikus
üzenetére
ahogy előttem is írták (nekem is van landin pad a kocsiban, "lecövekelhető", összehajtható), de kb 2-szer használtam. macerás, vinni kell magammal, tökölni kell leszállásnál, hogy ne pont mellé menjek, homokos vízparton ugyanúgy beporoznám a környéket, stb ... )
a drón testének középvonala alatt biztonságosan megfogható. akár szeles időben is. nekem zongorista ujjaim vannak, ezért a mavic is tök könnyen megvan, épp ezért nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy egy air-t ne lehessen "elcsípni" leszállás közben, ha valaki legalább 140 cm-ig megnőtt
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Van landing padom és két problem van vele.
Az egyik, hogy azt magaddal kell cipelni a másik meg az, hogy szeles időben nem a legjobb ötlet ledobálni a földre főleg olyan helyre ahol alá tud kapni a szél.
Persze vannak földbe dugható lefogatói de azt minden alkalommal lerakni aztán meg kihúzni és sáros lesz nem beszélve ha kemény a talaj akkor... áhh csak macera.A kézbe landolás veszélye ahogy irtad is az ujj ledarálás.
Na de ez csak látszólag veszélyes.
Ha a kezedbe veszed a Mavic 2-t vagy az Air 2-t akkor meg tudod nezni, hogy a propellerek meddig érnek el.
Van a géptörzs közepe ott szinte esélytelen, hogy megvágjon a prop.
Ja és egyáltalán nem kell hozzá sok évnyi tapasztalat, hogy az ember így szálljon le.
Egyetelen egy videót néztem meg Air 2 kéz fel/le szállásról, kimentem és megcsináltam hiba nélkül egymás után többször is.Inkább bátorság kell mint tapasztalat.
Elég bátor vagy Statikus?
Rajta próbáld ki egy szeles napon.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest