Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyben válaszolok Neked és twine-nak is.
A Pocket 1 igen szempontból jó volt, annál a hektikus AF borzolta a kedélyeket. A 2-es verzióval sokkal több a gond. A melegedés is azért van, mert jó eséllyel túlhajtják a procit, és még ez se elég, mert 4K60 FPS esetében nem érhető el a beépített zajszűrés (amire amúgy meg baromira szükség lenne már egy beltéri felvétel esetében is), illetve az Active Track is annál darabosabban reagál, minél nagyobb a felbontás és a képkocka szám. A melegedés az brutális, 2. 7K / 30 FPS esetében is süt a cucc egy 20 perces felvétel után, de ha rajta van a gyári do-it-all handle is, akkor még ennyi se kell neki, hogy konkrétan kikapcsoljon.
Nekem nem tisztem fikázni a gyártót, a Sparkot szeretem, és ha lenne kedvem / pénzem váltani, megint DJI-t vennék. De több termékükkel szívok, mint ami bevált. OSMO 3 remegett, futást nem bírta, szintén tele volt vele a net, eladtam anno. Osmo 2 tök jó hardver, ebből van is itthon még (bár kétszer használtam, aztán jött a Pocket 2), de a saját szoftvere egy fos, és most jóindulatú voltam. Instabil, a képminőség ratyi. Utóbbi még a MIMO-ra is igaz, szerintem, pedig eltelt pár év, lett volna lehetőség optimalizálni.
Egyszóval, jó a DJI, de lassan úgy érzem, ideje lesz elengedni. Hiába gyártott anno jó cuccokat, az utóbbi években lutri a minőség (Air 2 repedő karok, például), ehhez viszonyítva pedig drága, nem kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PR-Telecom
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash Shadow Pro
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest