Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én bevallom és ezzel most lehet sok embert magamra haragitok,,,a hideg ráz ettől a hajtogatás dologtól, mióta a mavic megjelent...
Rengeteg igazi (értsd: bele lehet ülni
) légijármű készül "hajtogatós" megoldással. Elég csak a vitorlázórepülőkre gondolni. Ott mindennapos dolog a kihajatás/behajtás, szétszerelés, összerakás. A felszállómotorosokban maga a motor is behajlik a törzsbe, probléma esetén pedig kinyitható gombnyomásra. És ezekből a cuccokból itthon is vígan repülnek a 40-50 éves darabok, még csak oldtimernek sem számítanak 
Persze a DJI nyilván nem hasonlítható össze egy 80 éves német repülőgépgyárral, de ettől függetlenül nincs ilyen gond a Mavic-al, azt hiszem valahol írják is, hogy 5000 ezer ki/behajtást bír tesztelten.
Nem akartam kötekedni, megértem ha valaki ettől tart, de azért jó ha van itt más megközelítésből is pár gondolat szerintem, peace

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) légijármű készül "hajtogatós" megoldással. Elég csak a vitorlázórepülőkre gondolni. Ott mindennapos dolog a kihajatás/behajtás, szétszerelés, összerakás. A felszállómotorosokban maga a motor is behajlik a törzsbe, probléma esetén pedig kinyitható gombnyomásra. És ezekből a cuccokból itthon is vígan repülnek a 40-50 éves darabok, még csak oldtimernek sem számítanak