Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
[link] a stílus olyan amilyen,, vagy tetszik, vagy sem... De tanulságos dolgok hangzanak el benne...
És végre valaki, akinek pont annyira nem tetszik a hajtogatás, mint nekem,,, bár ő ezt annyira nem részletezi, sőt a mavic pro-t imádja...
Én bevallom és ezzel most lehet sok embert magamra haragitok,,,a hideg ráz ettől a hajtogatás dologtól, mióta a mavic megjelent...
Nincs gyakorlati tapasztalatom, így tudom nem korrekt,, de nem is lesz szerintem hosszú távú....
Nekem egy repülő cucc ne legyen origami,,, ne álljon két részből a rotor, és ne kelljen a karjait hajtogatni...
Értem én hogy helytakarékos, értem én hogy a dji-nál nem hülyék a mérnökök,,, és komolyan imádom a márkát, de én egy hajtogatható cuccban egyszerűen nem tudok megbízni... És nem csak repülés közben értem ezt, hanem hosszú távú használat során.... Hajtogatom, bepattinom, tehát kopik...
Ezzel szemben egy Phantom ugyan komolyan szopás amikor terepen, már 10x szedem szét, hogy hordozható állapotba hozzamb és elférjunk az autóban tőle,, de a test merev, a rotor merev, és mi tud elkopni, Max az a kis rugós lap ami a rotor alatt van.. Filléres tétel... Esetleg a rotor,,, ugyancsak vállalható összeg....
Ettől még lehetnek, és igenis jók ezek a gépek...(pld mavic pro)
Én a saját "démonjaimról" beszélek.... Nekem tuti soha nem lesz"hajtogatós" gépem
De másnak ajánlgatom lelkesen az ilyesmit

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest