Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
G-W4-es raktárba nálam is 879 Dollárt mutat árra.
Sparkhoz rendeltem hordozható töltőt tokkal. Csak javasolni tudom, ugyanakkora a hordtáska mint a fly more c. csomagé, de keménytokos, a drón teljesen védve fekszik benne - nem eshet kára - és 3 akkut fel tud tölteni a benne lévő akkuból. Így kiránduláskor amíg megyek addig is tölt, 3 akkuból 6 akkura nő a kirtándulási kapacitás
Meg otthon csak rádugot a töltőre és egyben tölt mindent, nem kell ki/be pakolni akkukat sehova.
5 órányi repülés és 40 felszállás után kezdek eléggé belejönni. Vettem hozzá usb kábelt is mobil/távirányító összekötésre, wifi gond azóta se volt sehol csak ott ahol lakom.
Eddig nem éreztem kevésnek a távot és a tudást amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg otthon csak rádugot a töltőre és egyben tölt mindent, nem kell ki/be pakolni akkukat sehova.