Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaym
tag
válasz
lalapapa55
üzenetére
Mavic Pro-hoz közvetlenül elméletileg nem tudsz más szemüveget csatolni, csak a DJI sajátját.
Ellenben vagy egy alternatíva, ha nem DJI Go4-el repülsz, hanem letöltöd a Litchi nevű appot, abban van egy olyan nézet opció, hogy 3D szemüveg. Ebben tudod használni a telefonoddal + 3D szemüveggel. Ebben az esetben a telefonod a kijelző ugye. Én így is szoktam repülni, meg vagyok vele elégedve. Minőségben elmarad picit a DJI Goggles-től, de bőven élvezhető szerintem. (Samsung S7 Edge telefonnal használom, azért ennek elég jó a felbontása). A Litchi app fizetős, 9.000 Ft, de most ma éjfélig asszem van rá valami akció, így csak 5.000Ft asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest