Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Spark jó lehet.
Szerintem ha megbízható helyről veszed később nem fog fájni a fejed, ha véletlenül gariztatni kell.
Ha legálisan akarod csinálni az majdnem lehetettlen. A szép helyek tájvédelmi területek, ott az engedélyre erősen fog a tinta.
Az enyémet ugyan eladtam, de nekem volt kötelező biztosítás. Nem sokat ér repülési engedély nélkül, de ha valaki nem hozzáértő megkérdi mit csinálok, meg tudom mutatni a drónos igazolványomat
Nekem ez az engedélyes dolog volt a fő szempont, ami miatt eladtam. Engedély nélkül nem volt jó érzés repülni. Az a 3000 Ft nem nagy összeg, amivel ki lehet váltani, de álítólag úgy el vannak havazva, hogy már több, mint 30 nap kell az engedély átfutásához.
Ez az engedélyes dolog lakodalmas videósoknak lehet jó, akiknek állandó helyszinük van.
Tájvédelmi területen +18000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest