- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom az utóbbi időben egy drón beszerzésén. Erősen hobby célra lenne. Kertépítéseket csinálunk és ezekről csinálnék szép felvételeket vele - itt főleg alacsony szállási magasság van, nincsenek nagy távok és az üzemidő sem nagy követelmény.
Ezen kívül utazásaimra használnám, főleg természetjáráshoz - pl. Erdélyben a szép tájaknál mégszebb képeket és videókat lőni mint földről. Itt már picit fontosabb a táv és az üzemidő, de itt se küldeném túl messzire. Illetve ezeken a helyeken nincs nagy wifi zavaró tényező.
Telefonból most S7e van, majd S9-re cserélem előbb utóbb.
Ezek okán szerintem a spark-ba beleférek, főleg ha az amerikai szabvány szerint reptetem.
Az air sokkal drágább, a pro még annál is, nem hiszem hogy kihasználnám, meg első drónnak nem is vennék drágát.
Végigfutottam a beszerzéseket, ahol most egész olcsó a fly more combó zöld színbe az az ipon 173e-res árával.
171e a legolcsóbb ahogy láttam de az no name hely, ipon azért mégiscsak egy régi megbízható cég.
Érdemes ezt itt megvásárolni?
Használtan alig olcsóbb, nem éri meg szerintem azt a 20e spórolást :/
Milyen memóriakártyát vegyek bele? Van rá konkrét javaslat, akár ami iponban is elérhető?
Végül pedig van videó vagy weblap egy kis drónozás felkészítésre? Mikre kell figyelni, jogszabályok stb?
Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam itt is, érdemes lenne egy összefoglaló is akár ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest