- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
iOS-re melyik fake gps-t használod? 4.2.14 csak iOS-re van még, droidra jelenleg a 4.2.12 a legfrissebb.
Nekem nem kérdez a 4.2.8-nál sem. Ha egy picit csillapodna a szél, megnézném, hogyan repül. Annak ellenére, hogy nem kérdez, az említett plusz állítási lehetőség egy idő után "megjelenik" a menüben, de ha beállítom és vissza akarok menni, akkor már nincs ott.
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog. 
A chanel módnál nekem az auto melletti custom button akkor sem aktív, ha lent a csúszka megjelenik és állogathatom.[Edit:] Most látom, hogy ami neked előugrik, az nem az, amire én gondolok, tehát az csak azoknak "ugrik fel", gondolom, akiknek wifis a kütyü. Mert ez konkrétan arra kérdez rá.
De nekem ugye ilyenem a P4-nél nem jön képbe. Ezért gondolom, hogy nekem azért nem jön be az ablak..

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog.