- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
iOS-re melyik fake gps-t használod? 4.2.14 csak iOS-re van még, droidra jelenleg a 4.2.12 a legfrissebb.
Nekem nem kérdez a 4.2.8-nál sem. Ha egy picit csillapodna a szél, megnézném, hogyan repül. Annak ellenére, hogy nem kérdez, az említett plusz állítási lehetőség egy idő után "megjelenik" a menüben, de ha beállítom és vissza akarok menni, akkor már nincs ott.
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog. 
A chanel módnál nekem az auto melletti custom button akkor sem aktív, ha lent a csúszka megjelenik és állogathatom.[Edit:] Most látom, hogy ami neked előugrik, az nem az, amire én gondolok, tehát az csak azoknak "ugrik fel", gondolom, akiknek wifis a kütyü. Mert ez konkrétan arra kérdez rá.
De nekem ugye ilyenem a P4-nél nem jön képbe. Ezért gondolom, hogy nekem azért nem jön be az ablak..

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog.