Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..szerintem lefele is van vizuális szenzor, nem akadályelkerülő, mert egyedül a gps-re támaszkodva ilyen pontosan megadni a magasságot még baroval is minimum necces.. ez a Phantomban ultrahangos szenzorként szerepel. Külön fel is hívják rá a figyelmet, hogy ennek megfelelően mire kell vigyáznunk a használatakor. Pontosan ezért kell látnia, amihez fény kell. De ez csak két méter alatt számít..mondjuk pont landoláskor..
. Nem ismerem a Sparkot, te többet olvastál róla, nem tudom, hardveresen mi más és mit spóroltak ki belőle még.. De az biztos, hogy mobilról, wifin keresztül még egy 5 forintos gépet sem irányítanék/vennék. Soha nem is volt és nem is lesz ilyen gépem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Ajkai ólomkristály
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem ismerem a Sparkot, te többet olvastál róla, nem tudom, hardveresen mi más és mit spóroltak ki belőle még.. De az biztos, hogy mobilról, wifin keresztül még egy 5 forintos gépet sem irányítanék/vennék. Soha nem is volt és nem is lesz ilyen gépem.