- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Én sem tervezem hagyni magam, egyértelműen nem user error. (Konkrétan írja a kézikönyv, hogy lehet vele beltérben repülni, és nincs semmi kikötés, csak a propvédő ajánlás. Az meg, hogy nem reagált a távra, és nem tudtam elkerülni a plafoncsiszolást, megint nem az én hibám...
Csak az a kérdés, hogy elhiszik-e nekem, hogy úgy történt, ahogy mondom... Pláne, hogy jelenleg problémák vannak a PC kapcsolattal is, se firmware frissítés, se log kiolvasás nem megy... Ha nem tudják kiolvasni a logot, akkor annyit látnak, hogy egy kezdő user a második napon sérülést csinált és nem megy a drón... Magyarul ha akarják elfogadják garanciásnak, ha nem, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest