- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Kicsit fura nekem az egész, hogy kell neki a net hogy ez a felirat eltűnjön, de elfogadom, mert nem találok rá megoldást. De ugye mint írtam akkor sem volt net amikor tényleg azon a zónán belül voltam ami miatt kiírta a figyelmeztetést. Viszont ugye a gps be volt kapcsolva a telefonon, ezáltal tudta is, hogy hol vagyok. Akkor ennyi erővel csak a gps alapján miért nem javítja magát? Illetve javítja, mert ha rámegyek a mappára, akkor tökéletesen mutatja, hogy hol vagyok, de a hülye üzenet mégsem tűnik el. Ezért magas egy kicsit nekem az egész.
szerk: Egyébként tökéletesen visszatalál a drón. Sima visszahívásnál is, és már a jelvesztést is direkt kipróbáltam, ugyanúgy visszajött. A felszállás helyére volt beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Welock Smartlock u81
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest