Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Tegnap kirepültem 3 akkut a P4-el. "P"-ben indultam el, elmentem párom nagymamájának házához, kb 1.7 km, nézelődtem, aztán olyan 70%-os akkuval elindultam visszafele. Átkapcsoltam sport módba, hogy ne tököljek, majd nyomtam egy RTH-t. Gondoltam, ha majd fölém ér, úgy is észreveszem, aztán átveszem és repülöm másfelé. ~230m magasan lehettem, mert voltak közben dombok és más tereptárgyak is. Eltelt vagy 3 perc és nem jött a gép. Annyi idő alatt már ugye bőven vissza kellett volna érni, akár 2x is. Felvettem a szemüveget és látom ám, hogy laig vonszolja a seggét, "huszon"-al jön visszafele. Igaz, tetemes szembe szél volt, de sport módban ezt nagyon nem is kellett volna megéreznie. Egyértelmű volt, hogy nem sport módban, vagyis annak megfelelő sebességgel jön, akku 49%, magasság még mindig 223m. Lassal fölém ért, átvettem, és padlón kezdtem lehozni. Vagyis szerettem volna, mert lefele is olyan tetűn jött, hogy azon kezdtem aggódni, mielőtt leér, elfogy a szufla és leesik nekem 50-ről. A lényeg, hogy nagy neccesen, már sikítva de lejött. Én voltam a hülye. A kamera tartót nem szoktam levenni, csak megfordítani és kitolni a szélére. Most nem fordítottam meg, csak hátrébb toltam, aminek a következményeként valószínűleg beleért a szenzorok látóterébe és ezért volt az a tetű mozgása. Az ütő majd megállt bennem. Ennyit a figyelmetlenségről.
. Levettem és a másik akkuval már hasított is. Amúgy van valakinek gyári Dji szemüvege? Lenne kérdésem vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Welock Smartlock u81
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Levettem és a másik akkuval már hasított is. Amúgy van valakinek gyári Dji szemüvege? Lenne kérdésem vele kapcsolatban.