Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Yahhher
üzenetére
Időközben a cím és a cikk tartalma is módosult. (az eredeti cikk nevet másoltam be pl.)
Ettől függetlenül még mindig igaz, hogy annak ellenére, hogy minden drónsuli próbálja nyomni a növényvédelmi drónpilóta kézpést (már amelyik egyáltalán valóban levizsgáztat lásd februári felszámolás alatt lévő iskola és pórul járt tanulók) annak gyakorlati haszna még mindig elenyésző tekintve, hogy szabályosan mire lehet használni.
Nekem DJI multispektrál és hőkamerás dji drónjaim vannak, el tudom képzelni, hogy mire használják.
M_AND_Ms:
Elolvastam

Ebben pusztán az az érdekes, hogy jelenleg nem kapják meg azt az engedélyt amit eddig sem kértek egy olyan műveletre ami eddig sem volt szabályos az esetek nagyrészében.
Én minden repülést jelentek MDS-en, de ahogy látom ez nem túl gyakori. Van ismerős Agras drónnal arrafelé bármilyen jogsi és anélkül, hogy tudná mi az az MDS, elmondása szerint egyszerű a helyzet: amit csinál úgyis sok sebből vérzik (nem szabályos szer, nincs mellette növényvédelmi szakember aki felügyelné) kár addig költeni sulira és egyebekre amíg nem tisztázott teljesen a hazai háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- 58.5 mm full fém tamper
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest