- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
A procid mindenképp bírja, azzal nem lehet gond. Vann 5-ös codec-ed installálva?
-
M@trixfan
addikt
Szerintem próbáld meg feltenni a vinyóra filmet. Lehet, hogy a cd nem bírja.
-
M@trixfan
addikt
Közben kipróbáltam egy rakat Divx codec-et és megfigyeltem valamit: Ha van Smoothness/Crispness csúszka a codec beállításában és a Smoothness felé tolom el akkor a video folyamatos lesz.
A Divx 5 codecjében hol találok ilyesmi beállítást? -
M@trixfan
addikt
Ezzel teljesen egyetértek. Vajon mennyi lenne az eltérés kódolási időben a mostani PIII 800-asom és egy 2.8-as northwood között? :)
-
M@trixfan
addikt
Nekem képminőség szempontjából a Tmpgenc Ok volt, de irdatlanul lassú ha a legjobb minőségi paramétereket állítom be :(
A Vegas Video-féle Mainconcept gyorsabbnak is tűnik és a minősége is rendben van szerintem. Bár nem győződtem meg teljesen. Van olyan software encoder ami kifejezetten dv anyag kódolásához ajánlatos? -
M@trixfan
addikt
Vannak template-ek amik definiálják az fps értéket.
PAL DV template: Audio: 48 KHz, 16-bit, Stereo. PCM (uncompressed).
Video: 25 fps, 720x576, Lower field first.
Tehát ez elvileg stimmel. Lehet, hogy felhagyok a divx-szel és mpeg2-be próbálom meg. Vajon melyik mpeg2 codec nyújt jó minőséget elfogadható kódolási idő melett? -
M@trixfan
addikt
Most próbáltam ki a Vegas Video-t és ugyanaz a gond, így is ''dobálja a frame-eket'' :(
-
M@trixfan
addikt
Sajnos utólagos feldolgozáskor történik a Pinnacle Studió-n belül. Virtualdub nem bírja megnyitni a kamerából átvett DV avi-t. A Vidomi-nak sem sikerült. Eddig csak a P. Studio-ból tudtam divx-et kódolni DV anyagból.
A vicc az, hogy a DV avi-t még a Windows Commander is le tudja játszani :)) -
M@trixfan
addikt
Én is valamiféle újrafelvételre gondolok, de nem találtam eddig erre vonatkozó beállítást.
A Divx codec-en belül hol találok framerate-re vonatkozó beállítást? -
M@trixfan
addikt
Sziasztok!
Pinnacle Studio 7 se alatt szeretnék divx 5.02 codec-kel tömöríteni DV avi-t.
Probléma:
Tömörítés közben dobálja a frame-eket a codec!!! :((
A hang benne van a kész aviban, de a kép megáll egy idő után vagy akad. Sajnos azt már kizártam, hogy a lejátszásnál történik a framedrop. Ugyanez történk az xvid codec-kel is. Mpeg 2-be vagy bármi másba pedig OK.
Most akkor mi van?
Oprendszer: WinXP sp1
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest