- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
ethrnz
csendes tag
-
ethrnz
csendes tag
ez nekem divX 5.1 az XP alatt, és nem működik...
-
ethrnz
csendes tag
A következő a felállás:
Van egy régi 1,7 gigás HDD-m, amin a régi operációs rendszerem (win98) futott, letöltöttem a DivX honlapjáról a codecet és tökéletesen tudtam .avi DivX videokat lejátszani.
Beraktam a gépbe egy új HDD-t, feltelepítettem rá egy új operációs rendszert (XP Prof), ugyanúgy letöltöttem a DivX codecet, és amikor megpróbálok videot lejátszani csak 3 ferde vonalat látok, olyan mintha az egész kép ebbe a 3 ferde vonalba ugrana össze, a hang viszont okés. Megpróbáltam a DivX playert letölteni, az is ugyanígy játsza le a videokat.
Ami furcsa, hogy benne maradt a gépben a régi winchesterem is ha arról indítom újra a rendszert (boot setupból törlöm az új HDD-t) akkor minden okés, tehát ugyanabban a hardverben 98 alatt tudok DivX-et nézni, XP alatt meg nem...
Egyébként a hardver eléggé harmatos (anyámék használják ezt a gépet - Celeron 366, 192 MB RAM, TNT2 32MB), de a célnak megfelel...
Mi lehet a probléma???
MInden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest