- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
The Thing
tag
Hát hogyha ment a 98 alatt és xp- alatt nem én azt mondom hogy probáld megnézni a filmet egy Media Player 6.4-essel proba szerencse.
-
amargo
addikt
szerintem szed le a Gordianknot csomagot ez minden szükséges codeket tartalamaz.
és nem olyan mint az nimro meg tásai.. -
ethrnz
csendes tag
-
ethrnz
csendes tag
ez nekem divX 5.1 az XP alatt, és nem működik...
-
DaSilva
senior tag
Ja nem olvastam végig. Sztornó.
-
-
ethrnz
csendes tag
A következő a felállás:
Van egy régi 1,7 gigás HDD-m, amin a régi operációs rendszerem (win98) futott, letöltöttem a DivX honlapjáról a codecet és tökéletesen tudtam .avi DivX videokat lejátszani.
Beraktam a gépbe egy új HDD-t, feltelepítettem rá egy új operációs rendszert (XP Prof), ugyanúgy letöltöttem a DivX codecet, és amikor megpróbálok videot lejátszani csak 3 ferde vonalat látok, olyan mintha az egész kép ebbe a 3 ferde vonalba ugrana össze, a hang viszont okés. Megpróbáltam a DivX playert letölteni, az is ugyanígy játsza le a videokat.
Ami furcsa, hogy benne maradt a gépben a régi winchesterem is ha arról indítom újra a rendszert (boot setupból törlöm az új HDD-t) akkor minden okés, tehát ugyanabban a hardverben 98 alatt tudok DivX-et nézni, XP alatt meg nem...
Egyébként a hardver eléggé harmatos (anyámék használják ezt a gépet - Celeron 366, 192 MB RAM, TNT2 32MB), de a célnak megfelel...
Mi lehet a probléma???
MInden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest