- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Köszi a választ, és Neked is Borisz76!
Akkor jól sejtettem h fizikai képtelenség a 2pass-os tömörítés menet közben.
Mondjuk tárhely éppenséggel van, mert nemrég ruháztam be egy 1.5TB-s vinyóra ... szóval akkor marad az h veszteségmentes felvétel - nyilván hatalmas fájlmérettel - (vmelyik ajánlott módszerrel) utána meg 2pass-os kódolás XviD-el ... Mpeg II meg felejtő!Köszi még 1x ... kipróbálom nemsoká.
Üdv.
Ui.: régebben voltak a DivX- vmely verziójának a Fast Motion meg a Low Motion lehetőségei.
Gondolom éppen az ilyen gyorsabb mozgásos videok (focimeccs) esetére volt a Fast Motion jól alkalmazható.
De ha jól sejtem az MPEG4 továbbfejlesztése és az XviD codec térhódítását követően ezek már nem elérhetők, illetőleg már érvényüket vesztették. De javítsatok ki ha tévedek. -
ssolitude
őstag
Ha egy streamről van szó, akkor nem is az, sőt, így igazán jó minőséget lehet készíteni.(Pl. NFS MW-ből egy kanyon-drift rekordot így vettem fel.)
Azonban ha több kis jelenetből áll a nyersanyag (mondjuk 100 db 1 gigás video), akkor az append segment összefűzésen, meg néhány filteren túl a VDub nem kínál sok lehetőséget.
Persze a cél szentesíti az eszközt, meg ugye kinek a papné, kinek a pap -
ssolitude
őstag
Én Sony Vegassal csináltam ilyesmiket. Szépen vágható, effektezhető, és minden thirdparty tömörítést ismer.
(Egész pontosan úgy csinálnám, hogy full size-t mentek Fraps-al, legalább 30 fps-t,aztán ebből Vegassal egy megszerkesztett mpeg2, végül az mpeg2-ből Gordian-al olyan xvid, amilyen szem-szájnak ingere.)Mappa: az megint csak az asztali player könyvében keresd, bár szerintem a mainstream lejátszók nem tudnak feliratméretet és pozíciót váltani. De lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest