- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Kicsit keson valaszolok de lehet meg hasznos. Lattam az aMplayert emlitetted vagy emlitettek. Szoval ami nekem K7 bol a minimum ami lejatszotta a HD videokat(1920x1080) az a mobile bartonom 2600+@ 1400 mhz Mplayerrel meg agyon optimalizalva minden a win2003 on. Teljesen akadasmentes volt. Mondjuk ha a post ditheringet is be akarod kapcsolni akkor nagyobb orajelen kell jaratni. -
Balinov
titán
hát igen,bár uccsó buildeknél nem volt ilyen gondom. én 720p-s hd-wmv-t próbáltam ki ittben egy 2,4-es nw cerkával s3 savage 32mb-s szutyokkal, wmp 10 -ben nézve élvezhetetlenül akadt, 80%+ prociterhelést láttam az FK-ben, VLC-vel ment rendesen, kb 30-40%-os prociterheléssel. ja,a hd sample-t a #187-ben írt helyről szedtem le.
-
Brae
őstag
Ami problémás lehet, az az X264-el kódolt videók, de sztem egy CoreAVC+Matroska Splitter kombóval menne rendesen az is (ezek használják legkevésbé a procit), nálam a 720p felbontású X264-es mp4-es videok kb. 30-40% processzorterhelést okoznak, az 1080-asok meg 50% körül (P4 630@~3200mhz)
Wmv formátumú videókat pedig innen letöltve [link] ki tudod próbálni, hogy mennyire bírja a géped (sztem bírni fogja...)
DivX-es HD video-t (én még ilyennel nem találkoztam) pedig vinnie kell a gépednek, mint a rongyot
Lejátszóprogram sztem teljesen mindegy, használd azt ami tetszik, a kodek a lényeg (én Mediaplyer 11-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, meg minek tegyek fel egy másik programot ugyanarra a célra mikor ez már alapból benne van a vindózba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Béta iOS-t használók topikja
- Lies of P - Túl a 3 millión
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest