Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss79
csendes tag
Értem. A lényeget majdnem elfelejtettem megkérdezni. Miután végigmegy a frissítés megjelenik a "DONE" felirat. Ez elvileg a művelet sikerességét jelzi. Aztán írja a könyve, hogy kapcsolja ki, majd be és vegye ki a lemezt. ezután meg kéne jelenni a "SELECT MENU LANGUAGE" menünek. de nekem nem jelent meg, pedig mindent úgy csináltam ahogy a használatija írta. És úgy is ment minden, ennek a kivételével. Tapasztalat?
Egyébként megnéztem PC-n is egy konkrét filmet ami akadt, meglestem a pontos time-ot és Sz.gépen is hibás volt. Úgyhogy remélem a divx-ekkel van a probléma.. -
chriss79
csendes tag
Oké! Köszönöm! Megcsináltam! Egyébként, hogy vagy megelégedve vele? Néha akad olyan DIVX nekem, ami olykor egy pillanatra megakad, de aztán megy is tovább, nem zavaró nagyon. De úgy nézem, hogy talán a filmekben van a hiba. Esetleg találkoztál már ilyen jelenséggel? Nem nagyon vagyok otthon ebben a dologban, mert ez az első Divx-es asztali lejátszom. Némelyik Divx meg hibátlan.. Várom a válaszodat. Köszi
-
Borisz76
nagyúr
Progit nem mondok ....mert átkódolásra van több is.
Inkább javasolnám a DVD-lejátszód belső memóriájának frissítését amit másképpen "FIRMWARE"-nek is hívnak.
Ez hasonló az alaplap BIOS-ának a frissítéséhez.
Ezen a NAGYON JÓ kis oldalon nézz szét !!! :
Remélem találsz megoldást a problémádra.
Üdv : Borisz76
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest