- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss79
csendes tag
Értem. A lényeget majdnem elfelejtettem megkérdezni. Miután végigmegy a frissítés megjelenik a "DONE" felirat. Ez elvileg a művelet sikerességét jelzi. Aztán írja a könyve, hogy kapcsolja ki, majd be és vegye ki a lemezt. ezután meg kéne jelenni a "SELECT MENU LANGUAGE" menünek. de nekem nem jelent meg, pedig mindent úgy csináltam ahogy a használatija írta. És úgy is ment minden, ennek a kivételével. Tapasztalat?
Egyébként megnéztem PC-n is egy konkrét filmet ami akadt, meglestem a pontos time-ot és Sz.gépen is hibás volt. Úgyhogy remélem a divx-ekkel van a probléma.. -
chriss79
csendes tag
Oké! Köszönöm! Megcsináltam! Egyébként, hogy vagy megelégedve vele? Néha akad olyan DIVX nekem, ami olykor egy pillanatra megakad, de aztán megy is tovább, nem zavaró nagyon. De úgy nézem, hogy talán a filmekben van a hiba. Esetleg találkoztál már ilyen jelenséggel? Nem nagyon vagyok otthon ebben a dologban, mert ez az első Divx-es asztali lejátszom. Némelyik Divx meg hibátlan.. Várom a válaszodat. Köszi
-
Borisz76
nagyúr
Progit nem mondok ....mert átkódolásra van több is.
Inkább javasolnám a DVD-lejátszód belső memóriájának frissítését amit másképpen "FIRMWARE"-nek is hívnak.
Ez hasonló az alaplap BIOS-ának a frissítéséhez.
Ezen a NAGYON JÓ kis oldalon nézz szét !!! :
Remélem találsz megoldást a problémádra.
Üdv : Borisz76
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fűnyíró topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kompakt vízhűtés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest