- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss79
csendes tag
Értem. A lényeget majdnem elfelejtettem megkérdezni. Miután végigmegy a frissítés megjelenik a "DONE" felirat. Ez elvileg a művelet sikerességét jelzi. Aztán írja a könyve, hogy kapcsolja ki, majd be és vegye ki a lemezt. ezután meg kéne jelenni a "SELECT MENU LANGUAGE" menünek. de nekem nem jelent meg, pedig mindent úgy csináltam ahogy a használatija írta. És úgy is ment minden, ennek a kivételével. Tapasztalat?
Egyébként megnéztem PC-n is egy konkrét filmet ami akadt, meglestem a pontos time-ot és Sz.gépen is hibás volt. Úgyhogy remélem a divx-ekkel van a probléma.. -
chriss79
csendes tag
Oké! Köszönöm! Megcsináltam! Egyébként, hogy vagy megelégedve vele? Néha akad olyan DIVX nekem, ami olykor egy pillanatra megakad, de aztán megy is tovább, nem zavaró nagyon. De úgy nézem, hogy talán a filmekben van a hiba. Esetleg találkoztál már ilyen jelenséggel? Nem nagyon vagyok otthon ebben a dologban, mert ez az első Divx-es asztali lejátszom. Némelyik Divx meg hibátlan.. Várom a válaszodat. Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest