- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Még mielőtt valaki erre téved, és rájön, hogy érdemes átgondolni, hogy a másik miért írhatta ezt?
Rendelkezem ilyen telefonnal, és
- a kijelzője önmagában nem rossz, de mivel már használtam amoledet, így az igazi fekete hiányzik. Ezen kívül a fényereje sem rossz, csak mivel már használtam jóval jobbat, így kiszúrja a szemem. A felbontása okés számomra, viszont másnak lehet jobb a szeme, így akár ez is gond lehet,
- a kamera se rossz önmagában. Ránézésre szép képeket csinál, csak mondjuk ne akarjak zoomolni (vagy fogadjam el a rosszabb minőséget), meg este fotózni,
- és persze az üzemidő sem rossz önmagában, de mivel az elmúlt tíz (vagy több) évben nem egy kő alatt éltem, így látom, hogy sokkal jobb megoldások vannak (nagyon-nagyon kevés az az 1821 mAh számomra, és szerintem a többség számára szintén).A kolléga nem említette a melegedést - az szó szerint brutális nálam. Az iPhone 15 nem melegszik úgy, mint az SE2; és nem játékra, hanem alapfelhasználásra gondolok (pl. App Store-ban frissítem az appokat, vagy "túl sokáig" (értsd: pár percnél tovább) használom a Chrome-ot, de szoftverfrissítésnél is már-már félek, hogy baja lesz, valamint hiába töltöm lassan / maximális sebességgel, valamiért mindig forró lesz. Ez utóbbi persze természetes, de valahogy a 15 nem csinálja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest