Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
janeszgol #100 üzenetére
Ha csúcs telefon lenne benne lenne... Mivel nincs benne a legjobb akkor már nem az. Sajnos az Apple is ezt követi, meg a Samsung is. Szépen meg vannak nyirbálva mindkét oldalon a várva várt "csúcs" telok. Nyilván úgy terelnek, hogy az ultrát meg a pro max-ot vegye meg mindenki.... már ha elfér a kezében vagy zsebében.
-
törölt tag
-
aujjobba
addikt
válasz
janeszgol #104 üzenetére
SoC-ban eleg aktualisak voltak az SE-k, nem?
Nekem volt az eredeti 2016-os, mintha abban ugyanaz lett volna mint az alapmodellben.
Oszinten en nem hiszem, hogy egy SE-ben jobb kijelzo lenne majd, mint most az alap 15-ben, az valahogy nem adja ki.
Nem tudom egyebkent, szerintem ha a 15-bol sem kifejezetten sokan hianyoljak a >60Hz-et, akkor a budget kategoria vasarloi se fogjak.#105 Ádám16
A touchId oruletbe kergetett, izzadosabb ujjammal mindig kinlodas volt hasznalni.
Aztan az elejen annyifele szoftveres bug jott elo nalam, nem gyoztem a regebb ota iphone-os ismerosoknek mutogatni/huledezni, hogy ez tenyleg ilyen fosch
Kesobb ahogy ezeket gyorsan javitottak megkedveltem. -
aujjobba
addikt
válasz
janeszgol #98 üzenetére
iOS-t hasznalok, de a kozelemben elofordulo kozepkategorias 60Hz-es droidoknal se latok dadogast, vagy hogy ne lenne fluid.
Nem azert nem kell (nekem szemelyesen) a 120Hz, mert osi iphone-os vagyok, hanem mert a kulonbseg szamomra nem eri meg az arkulonbseget a sima es Pro modell kozott, kulonosebben eszre se veszem.
Voltak errol mindenfele videok hetkoznapi emberekkel, legtobben nem lattak kulonbseget egyaltalan, egy kis resz erezte hogy van valami de nem tudta megmondani mi mas, nehany techie meg azonnal ramondta nyilvan.Csucsteloban legyen benne persze, max kikapcsolod de legyen minden.
Itt most csak az a problema, hogy se az SE, sem az alap iphone nem csucstelo.
Patikamerlegen ki van itt merve melyik milyen pluszt kell adjon a plusz penzert, ahogy az is hogyan fogja ezt az atlag user lereagalni, egyaltanal eszrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest