Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
Van digitalizáló táblákkal foglalkozó topic: Digitalizáló / rajz tábla tapasztalatok, tanácsok, stb
Ezt zártam.
-
Kaszabb
csendes tag
Hali mindenki!
A kérdés a fenti...
Először is mielőtt letámadtok: tudom,h a Wacom a vezető a területen!Sokat keresgettem a témába, de "sajnos" mindenhol arról volt szó, h mennyivel jobb a Wacom és, h mennyivel jobb vele rajzolni. Na itt a lényeg, én nem rajzolásra szeretném használni! Hanem itthoni jegyzetelésre... teli van a szobám lapokkal, amiken hirtelen felindulásból elkövetett ötleteim vannak
. Lényegében skiccek egy áramkörről, megjegyzések hozzá, színes ábrák. Ezek átlátható tárolása, sokszorosítása(a módosításhoz), keresés köztük stb. elég körülményes...A lényeg,h szeretném gépen csinálni ezeket. Hallottam, h 24"-os moncsihoz már az A5ös is határeset,de még elmegy.
Ezért érdekelnek ezek a márkák, pontosabban TRUST TB-6300 és GENIUS MousePen i608 között filózok.
Igazából nem látok lényeges különbséget köztük sem műszaki paraméterekben, sem árban. Ezért inkább a minőség és a beállítási lehetőségek érdekelnének. pl.: Gombokhoz lehet billetyűparancsot rendelni? A rajzfelület területe a teljes képernyő v. állítható pl. egy ablakra v. esetleg egy részére a monitornak? Azt hallottam, h a képarány is elcsúszhat azaz ha rajzolok egy kört a 4:3-as táblán az a 16:9es monitoromon elipszis lesz.
Szeretném a segítségeteket kérni a döntésben!
A legjobb lenne,ha ki tudnám próbálni az eszközöket valahol, Wacom-ról hallottam egy helyet ahol ki tudnám, de ezeket sajnos még sehol nem láttam, ahol ki is lehetne próbálni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Lényegében skiccek egy áramkörről, megjegyzések hozzá, színes ábrák. Ezek átlátható tárolása, sokszorosítása(a módosításhoz), keresés köztük stb. elég körülményes...