- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Letöltve, felírva, lejátszva
. (Kösz neked is, <Adamsky>.)
Ha jól értem, ez egy olyan szabványos wav-fejléccel ellátott dts-fájl, aminek a bitrátája a CD-Audió formátummal egyezik. A lejátszó kiteszi az spdif-portra az adatfolyamot, az erősítő meg észreveszi, hogy jé, ez dts, és dekódolja. Namost ez szépen meg is történik.
Kérdés, miért nem megy ugyanez a PC-ről? Nem szeretném felírkálni audióként azt a pár dts-wav fájlomat. Sztereóban játssza a Winamp és a Foobar2000 is, de alájuk kellett pakolni a megfelelő plugint v. dekódert, tehát ezek már ki is csomagolják (2 csatornára downmixelve) az anyagot. Egyedül a VLC-playerrel jutottam odáig, hogy stream-elje ki a portra a dts-folyamot, de hiába. Az erősítő néma, dts-jelzés mellett. Amint átváltok más hangeszközre (Mono, Stereo, 2Front 2Rear, 5.1) a hang ismét szól, de a 'dts' jelzés eltűnik, tehát pcm-jelet kap az erősítő. DTS-hangsávval ellátott DVD-t korábban már játszottam le pc-n, spdif-linkkel, minden gond nélkül.
#145: Pl. a DVD Decrypter meg tudja mutatni a műsorban lévő összes videó-, audió- és felirati adatfolyamot (Stream Processing). Audió stream-nél kiírja a fajtáját, ill. a csatornák számát, pl. ''AC3 / 2ch''. De erre szerintem egy csomó program képes, még az ősrégi IfoEdit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő