- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
StaMiNa #3221 üzenetére
Egy külső vakut!
Már, ha ilyen sporteseményeket akarsz, de szvsz, inkább ne erőltessed. Nem a kedvedet akarom elvenni, én is szoktam teremben fotózni (bridge géppel), és van külső vakum, de a sport fotózás már sajna inkább dslr kategória. Persze, próbálkozni lehet, és rittkán össze is jöhet 2-3 tényleg jó kép.
Utómunkához sokan a PS-t fogják ajánlani, de van 1-2 dolog, amihez esettleg van jobb alternatíva. Ilyen (szvsz) a panoráma fotózás, és a HDR. Ezek is megoldhatóak PS-l, csak szerintem sokkal macerásabban, mint az erre specializálódott progikkal. -
BEE
addikt
válasz
StaMiNa #3205 üzenetére
Alapvetően mindegyikről hiányzik az utómunka. Vágás, leméretezés, élesítés stb.
Az első témához egyszerűen kevés a beépített vaku fénye.
Hiába készült egy sokkal jobb géppel mint a többi, a kis vakuval
nem tudsz rendesen bevillantani egy ekkora teret.
Ha erősebb a vaku, akkor kisebb záridővel kizárhatod a bemozdulást.
Így arra van esélyed, hogy kiválasztasz egy játékost és azt fotózod helyesen,
míg a többiek sötétebbek maradnak.
BEE -
adik
őstag
válasz
StaMiNa #3205 üzenetére
szia,
a két golyósnak nagyon jó az ötlete, csak polírozni kellett volna golóbisokat, és egy kis utómunkával a gép gyengeségei is részben eltűntek volna.
A floor-ballnál technikailag a gebasz, hogy hiába vakuztál, rövidebb záridő kellett volna, vagy ha ez a zéridő, akkor egy olyan pillanat, aminek egyirányú a mozgása, akkor jó lett volna a lassú szinkronos trükk.
Esetleg ha egy kicsit leméreteznéd a képeket, mielőtt feltöltöd, az sem lenne rossz. Nekem sajna nincs 2000 px széles monitorom, és így felesleges adatokat töltök le, arról nem beszélve, hogy a kép minőségének is jót tenne.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
válasz
StaMiNa #3145 üzenetére
Az első képedet még húzhattad volna szélesebbre ( nagyobb látószög, vagy más nézőpont) meg talán egy kicsit ferde.
De szerintem ahhoz képest, hogy Canon PowerShot A520-al készült, elég jó.
Az első villámos képet jó besötétiteném, szerintem sokkal látványosabb, élvezhetőbb lenne.
Vagy megnézném B&W-ben is.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest