Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
nixx-21 #25704 üzenetére
Jó minőségű képek, jó a színviláguk, a naplementések egész hangulatosak. Látszik, hogy nem teljesen találomra vannak elkattintva, de ezek a témák attól még nem annyira érdekesek. Tesztképeknek nagyon jók, viszont ha direkt érdekes témájú képeket akarsz majd csinálni tuti lesznek még sokkal jobb képeid is vagy már vannak is.
A naplementéseken elég sok a teljesen sötét rész, oké hogy sziluettes kép, attól még szinte tök sötét pl. az utcai naplementés kép alsó harmada.nesa: Szép fotó lett ez a jelenség pedig hátborzongatóan szép, a The Mist című filmet juttatja eszembe.
Brian_RL: Nem kifejezetten az én ízlésemnek való képek, így mondjuk a tetszésről inkább nem nyilatkozok.
Viszont a harmadikhoz annyit hozzá tudok fűzni, hogy ha már szelektíve színesen hagysz részeket, akkor azok ne szoruljanak ennyire a kép szélére meg lógjanak ki így.[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
nixx-21 #24715 üzenetére
A harmadik koncepciója tetszik, csak némileg élénkebb színvilág, élénkebb tónusok hiányoznak számomra. Meg az, hoy a csónak és a csónakon álló alak éles legyen. Az elsőnél sem lenne rossz az elgondolás, de a középre szerkesztett horizont sokkal többször rossz, mint ahányszor jó - és itt nem a kivételt látjuk. De így is, ez a kettő azért más súlycsoportú kép, mint az első, amit linkeltél
-
Tomate
veterán
válasz
nixx-21 #22406 üzenetére
Tudom.
Láttam, olvasgattam is, csak nyáron a fórumon való tevékenykedésem kb tizedére csökken, ami most ebben a fényképes topicban ki is merül. Majd suli alatt
De ez tényleg hatalmas OFF volt... Sry
*Ropi*: Nálam a vállánál még mindig zöld. De meg sem szólalhatok igazából, mert ha ti nem írjátok nekem fel sem tűnik, hogy kicsit zöldes a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
válasz
nixx-21 #22397 üzenetére
Nem akarlak megbántani vagy elvenni a kedved, ezért, nem is tudom, hogy mondjam, hogy kíméljelek, de nagyon átérzem a helyzeted. Amikor haverral mi is PS-elni akartunk, és volt nálunk egy kölcsönkamera, mi is toltuk a 3D-s, hologramos képeket a videókamerával, meg minden hülyeséget csináltunk, csak az élvezet kedvéért. Nem volt normális gép, még fényképezőgép sem, de az alkotószellem és a Photoshop megvolt
Csináltunk csomó hologramos(kék-piros szemcsivel) megnézhető képet, és erre a kamera is jó volt.
Most nem mondom, hogy csináld ezt, meg ezt, mert tudom, hogy ilyen géppel úgyse lehet mit kezdeni.
Ha már egy kompakt géped lenne, már nagy előrelépés lenne, mert azzal legalább lehet makrózni meg fókuszálni normálisan.
Jól mondják nézegesd a profik képeit, és tanulj belőlük.
Épp most láttam flickr-en néhány képet ilyen témában. Természetesen lealázzák a te képedet, dehát nem is érdemes ödéma II+100-as makróval összehasonlítani egy videókamera fényképezőfunkcióját.
Csak nézd meg ezeket a képeket, és látni fogod, hogy legközelebb hogyan állj neki
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
nixx-21 #22397 üzenetére
Szia! Az a baj, hogy elég kaotikus ez a kép, mindenfelé erős vonalak vezetik, pontosabban szétszórják a tekintetet, nincs olyan erős pont a képen, ami magához vonzaná azt. Nem, a kép közepefelé lévő vízcsepp nem képes ezt a feladatot ellátni. Túl kusza ehhez a kép többi része. De igazából kezdetnek azt hiszem nem sokan csináltunk kapásból jobbakat, szóval ez nem jelent semmit. Nézegesd a haladóbbak/profik képeit, olvasgass a témában, ha érdekel, kísérletezz minnél többet és menni fog ez
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Bukósisak, az életmentő extra!
- További aktív témák...