Hirdetés
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Cassidey #25048 üzenetére
Épp ezt kezdtem el írni de aztán meggondoltam magam: ami szakmai vélemény itt elhangzik és megtanulható, azt kb. 3 hét alatt lehet megtanulni, ilyen szempontból a topic 0-ról indulva max. 1 hónap alatt "kinőhető". Arra jó, hogy a vélemények számából megállapíthatom, hogy 2 képem közül melyik tetszik jobban másoknak. De ez nem csak itt van így. És nem csak itt hiszik páran, hogy a Vogue címlapjára kell kerülni a topic kinövéséhez. De ettől még baromság.
Szerintem elvitathatatlan érdeme a topicnak, hogy a 0-ról induló totál kezdők is tudnak itt mit kezdeni, el lehet indulni zéró alapismerettel. Ha akarsz. Csak fel kell ismerni, meddig segít és mikortól hátráltat az itt kapott tanács.
Emellett az amatőr fotós topic ami egyszercsak nyílt itt emellett, nevetséges, ott is kifejtettem. Hova lehetünk már ennél amatőrebbek? És ki itt a profi? -
eastsider
nagyúr
válasz
Cassidey #25048 üzenetére
nagy részét osztom...valahogy én is ezt érzem
szerintem a kreatívkodós topiknak van értelme... sokat lehet tanulni
ez afféle mutogatós "szép és jó"-s lett...pedig jó lenne igazi véleménymondósnak.. én meg is mondom midnenkinek, vagy elfogadja vagy nem... én is elfogadom, megfogadom midnenki véleményét...de kritizálni is tudni kell (szvsz)
kicsit sajnálom, hogy ez így van... (persze biztos tehetnék érte többet)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- További aktív témák...