- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
gamerkiller #25245 üzenetére
Itt egy kis leírás, ami nagyjából elmagyarázza.
A 3 szemponthoz(gyújtótáv, tág rekesz, háttér távolsága) még annyit tennék hozzá, hogy számít az is, hogy milyen közel vagyunk a témához. -
-
sztyui2
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
Ricsi:Igazából tényleg a bokeh a kép lényege. Ha meglátom a karácsonyi izzókat és ott a kezemben a gép az 50-essel, akkor egyszerűen nem bírom ki, hogy ne csináljak szép bokeh-s képeketNamost ez önmagában nem sokat érne, mert mindenki tud élesség nélküli képet csinálni bármikor, ezért minél hamarabb keresni kell valami hamis témát, amit betehetek az 50-es közelpontjába, és lefotózhatom. Legyen az egy gyertya, egy dísz, vagy akármi, a lényeg, hogy mögötte ott legyenek a szép karácsonyi izzók, amik szolgáltatják nekünk a szép bokeh-t
-
sztyui2
őstag
válasz
Paarthurnax #25131 üzenetére
Nagyon jó mind!
-
sztyui2
őstag
válasz
runner 125 #25021 üzenetére
Lehet csak nem jár már vissza a fórumra mint Cassidey vagy Chapel, mert nem valami magas a színvonal.
-
-
sztyui2
őstag
válasz
Kazimír #24859 üzenetére
Azt írták, hogy a pályázók képei nem felelnek meg az ő elvárásaiknak, ezért nem kívánnak zsűrizni sem.
Aztán még a levél végén van egy ilyen, idézem:"Természetesen az anyag kiállitása a MAOE NEVÉNEK EMLITÉSE NÉLKÜL belátásotokra van bizva."
Így lett egy kiállítás, amin asszem kb 3 ember lezsűrizte a képeket(ha már a MAOE nem volt képes), és eldöntötték, hogy én nyertem meg a pályázatot.
A zsűriből az egyik ember rendes volt, mert ő is MAOE tag, fotóművész és művészettörténész, és ő is ugyanúgy fotózott velünk még nyáron, mint a többiek, viszont ő nem szúrta hátba az összes pályázót(tök véletlen a mi városunkban született és él is) és el is vállalta, hogy zsűrizik is. Nameg a kiállításhoz a kereteket is ő szerezte. Nyeremény ügyben sajnos ő sem tudott tenni semmit sem. -
sztyui2
őstag
válasz
Szten Márs #24839 üzenetére
Hát gyerekek, örömmel látom, hogy nektek még újdonság ez a naplementés trükk
Nekem sajnos nem az
Történt ugyanis, hogy egy kiállításra szépen előhívattam a képeimet, odaadtam a kiállítónak, aki pedig valamilyen oknál fogva úgy döntött, hogy megfordítja ezt a képem.
Így sikerült egy ilyen kiállítást összehozni, amin mint látjátok, fordítva van a kép. Pedig vicces, mert direkt rá kellett írni a hátuljára a kép címét és fotósát. Nem látta, hogy hogyan van ráírva?
Jah, és plusz még egy kis ízlésficam a rendezőtől: Látjátok, hogy majdnem mind az én képem itt. Kivéve az alsó sorban jobbról a második. Nem értem miért kellett valaki másnak az egyetlen temetős képét berakni az enyémek közé
Most látom, talán a jobb felső sarokban lévő képemre nem emlékezhettek, mert nem biztos, hogy beraktam ide. Itt megnézhetitek.Jah, és még egy kis üröm az örömben, hogy ez annak a pályázatnak volt a "záróünnepsége", ahol pl többek között Eifert is lejött hozzánk egy napra fotózni.
Jah, és a legnagyobb szomorúság az egészben, hogy megnyertem a fotópályázatot, azonban a MAOE írt egy gyönyörű szép emailt két héttel a kiállítás előtt, hogy nem fogja kifizetni a meghírdetett 100ezer ft-ot az első helyezettnek, és a továbbiakban nem kívánnak résztvenni a pályázattal kapcsolatos dolgokban. A kiállítást megszervezhetjük, de a nevüket ne említsük meg...
Mondanom sem kell, igen nagyot csalódtam a nagy "fotós öregfiúkban", mint pl Eifert János, Baricz Kati, vagy Dozvald János...
Sajnos én ilyen nagy nevek ellen nem tehetek semmit és nem követelhetem a pénzem, pedig én mindent végrehajtottam a pályázat érdekében, ők pedig a rájuk eső részt valahogy elfelejtették. -
sztyui2
őstag
Ha a napra mérsz fényt(márpedig arra kell, mert amúgy ki fog égni), akkor azok a dolgok, amik nem olyan fényesek, mint a nap, sötétek lesznek. Mint láthatod, ezen a képemen a naplemente jól ki van exponálva, de a bicikli, a föld, a villanyoszlop meg minden más sötét. Viszont ha vakuval megvillantom a biciklimet, az elegendő fényt biztosított volna(megfelelően nagy villanás ugyanazon expozíciós értékek megtartása mellett), hogy a biciklim részletei is látsszanak.
Mutatok a vakuzós módszerre is egy példát. Ezen a képemen úgy állítottam be az expozíciós értékeket, hogy a naplemente pont ilyen legyen a háttérben. Ezután beállítottam a vakun a kívánt villanás erősségét, amivel az ember világos lett. Ha nem használok vakut, akkor az ember a képen is egy sötét folt lett volna.
Egyébként nem kell mindig vakut használni. Mondjuk nyáron nagyon jó szolgálatot tud tenni egy jó nagy derítőlap is. Nyáron ugyanis sokszor akar kiégni az ég és sokszor vannak erős árnyékok, amit ki kell egyenlíteni("deríteni"). Mivel erős a nap fénye, így elég visszaverni azt a fotónk azon témájára, amit kicsit világosabban szeretnénk látni.
Vagy végső(és legminőségtelenebb megoldás), a LR adjustment brush-a, ami sokszor hasznos lehet, viszont nagy fényerőkülönbségeknél nem nagyon érdemes használni. -
sztyui2
őstag
válasz
Cassidey #24596 üzenetére
Ilyen tutorial-t, vagy legalábbis egy-két tanácsot nekem is írhatnál
Szomszéd megkért, hogy menjek már át valamikor csinálni a gyerkőcről pár képet. Ott is még nagyon fiatal a gyerek, és kellene róla nekik egy-két jobb kép.
Folytathatjuk akár az emberábrázolás topicban is. Ne privát üzizzünk
Elvégre az emberábrázolásban ez is benne van, és erre lett kitalálva a topic -
sztyui2
őstag
Vámpírfotózásra készülőknek(meg másoknak is)
Videó
"You can do it in your kitchen" -
sztyui2
őstag
Kiderült, hogy nem is ez volt az első Explore képem, csak ez az első Explore #1
[link] -
sztyui2
őstag
válasz
sztyui2 #24409 üzenetére
Jah, egyébként maga a kép tetszik. Jó kis színekben gazdag kép, és a hintát egy nem megszokott módon mutatja be, emelett még jól érzékelteti a mozgást is.
A kompozíció kicsit esetlennek tűnik, de még a megbocsájtható kategórián belül.
Nem ez eddigi legjobb képed, de azért bejön.
Eddigi kedvenceim tőled:
[link](ez "közös" kedvenc)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
sztyui2
őstag
válasz
Chapel #24390 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Egy kisebb fotóstali volt, és megcéloztunk egy helyszínt, ahol egymást akartuk fotózni és megláttunk 5-6 srácot, akik így szaltóztak. Egyből mind ugyanarra gondoltunk, meg is kértük őket, hogy fotózhassunk. Legtöbbet én fotóztam a srácokat, többiek alig-alig(5-10 expó) meg a vakukat is én állítottam be.
Még mielőtt erre a helyszínre értünk volna, máshol fotózgattunk(ott készült a második kép), én ott készítettem kevesebb képet, és más többet.
Folytatás nem hiszem, hogy lesz, mert ez lett a legjobb kép. Nem akarom túlzásba vinni. Van még ugyanilyen kép háttérfény nélkül is, meg két oldalról ernyőkkel, de azok közel sem ilyen jók. Ez lett a legjobb, nem is kell több. Elég ez az egy! -
sztyui2
őstag
Itt vannak az én tegnapi képeim
Végre egy kis strobist
Mindkét kép a fix50-el készült.
Gyerek mögött Nikon SB900, jobb oldalról magasról pedig a 430EX-em. Mindkettő 24mm-en és 1/16-on.
Szerencsére akkora királyság volt, hogy mindkét vaku bírta az 5kép/sec-es sorozatképetSrác mögött Nikon SB-26, szemből pedig Pentax 540AF egy fehér áteresztő ernyővel:
-
sztyui2
őstag
válasz
Tomate #24331 üzenetére
Jó kis fülhallgató
Nekem CX300-asom van, és nagyon szeretem. Bár a HD485-öt használom inkább, de ez most nem ide tartozik.Kép:A háttér alapvetően jó. Magán a fülhallgatón kár, hogy ennyire látszanak a "sérülések"m karcolások. Sajnos ha gyári fotónak szeretnénk beállítani, nem sikerülne, mert ott tökéletes állapotban szoktak lenni a dolgok. A pontszerű fény se valami szerencsés(részben emiatt jobban is látszanak az apróbb karcolások rajta), sokkal jobb lett volna valami nagyobb felületű, lágyabb fény.
Továbbá sajnos az egyik fülhallgató nem is éles. Ez számomra nagyon zavaró. Mindkettőnek élesnek kéne lennie.
A sarokban lévő sennheiser logó kicsit javítaná a képet, de ez nem a te érdemed. Mindenki be tudná rakni, csakhogy elvileg nem is szabadna berakni, mert az nem a te tulajdonod. A saját képeden más logóját nem szerencsés használni. Márpedig a logó le van védve és nem a te tulajdonod. Tudom, hogy nem akarod semmi komolyra használni, de gondolom érted mire gondolok. -
sztyui2
őstag
válasz
runner 125 #24229 üzenetére
Hát minden, ami nem tetszik, direkt olyan
A vakítást szándékosan csináltam felülre
Kontraszttalanság az azért, hogy kicsit "ködösebbnek" tűnjön, színek meg épp ilyen lett
Látod az alapképet, szóval tényleg minden direkt ilyen lett. Ez most így sikerült...
Ízlések és pofonok -
sztyui2
őstag
Na, akkor már tőlem is egy őszi kép a meglévők mellé
Avagy Hogyan kell PS-ben hangulatot csinálni?
Flickr
Figyelem! Az alapkép illúzióromboló lehet és kérem az Anti-PS-es emberkéket, hogy meg se nézzék, vagy csak a végeredményt értékeljék!
Áhh, úgyis megnézi mindenki -
-
sztyui2
őstag
válasz
kiskornel #24199 üzenetére
Én pontosan így csináltam ezt a képemet. Annyi különbséggel, hogy nem nagyon csináltam tesztfotót, inkább a keresőben nézelődtem, és álligattam a kompozíciót, meg az expozíciós értékeket.
Jah, meg hogy nekem 3-4 képből sikerült kiválasztani a legjobbat, ami az első expó volt
A többi már csak ilyen biztonsági, ha esetleg az első bemosódott volna, vagy valami. -
sztyui2
őstag
Használtam más lencsét is...
Jah, és a nyitott rekeszre írtam, hogy tökmindegy. Ha rekeszelsz, akkor érződik a sok lamella hatása.
Jah, és nem a fix50 dícsérete volt a lényeg.
A te "gyakorlati tapasztalatod", hogy AF nélküli lencsével többet el lehet érni, mint egy AF-el rendelkező lencsével...
Gratulálok! -
sztyui2
őstag
Miért is? Már bocs, de ugyanannyi "szára" lesz a fények alkotta csillagoknak 5 lamellával, mint 10-el, ugyanis az 5 lamellás páratlan(ezért kétszereződik a szárak száma), viszont a 10 páros, és ezért marad 10.
Egyedüli jelentősége akkor van, ha lerekeszeled és azt akarod, hogy még mindig (majdnem) kör alakú legyen a bokeh. De sok értelme nincs, mert ha szép bokeh-t akarsz, akkor úgyis nyitott rekeszen használod, és ott meg tökmindegy, hogy hány lamellás a rekesz, mert kerek lesz a bokeh.
Jah, és miért lenne kötelező helios es pentacon combo? Maximum macróra jó megfordítva, de ha van egy normális macróobi, akkor máris felesleges. Főleg, ha van a táskában egy AF-es fix50 is. -
sztyui2
őstag
-
sztyui2
őstag
válasz
Szten Márs #24099 üzenetére
Sztem valami ilyesmi lehetett:
++Contrast
++Clarty
-Saturation
De lehet még van más is -
sztyui2
őstag
-
sztyui2
őstag
Huh, BoGyesz_24: Nagyon jó képek!
Toncsi: Második király!
Első képhez: Láttam a videót erről a fesztiválról(sajna későn tudtam meg, hogy volt, pedig én is mentem volnaMajd jövőre...).A vakukat a profik beállították, sőt azt is megkockáztatom, hogy ez a kép nem is vakuvillanás alatt készült, csak épp a modellfény alatt elkaptad a modellt(szóval gondolom a világításhoz semmi közöd, de ha igen, akkor bocs). Aztán ott van még, hogy sokan fotózták ugyanazt a modellt. Sajnos ez nagyon nagy hátrány, és gondolom ennek róható fel a kép egyik legnagyobb hibája, hogy a modell nem a te kamerádba néz, hanem máséba. Sajnos tudom milyen, amikor egy modellt 20-an próbálnak egyszerre fényképezni és az sose oda néz, ahová kéne. Ilyen ez...
Na csak mert már régen raktam képet:
Hétvégi agymenés termése: -
sztyui2
őstag
válasz
Szten Márs #23866 üzenetére
Jah
Ezt valahogy nem sikerült elolvasni -
sztyui2
őstag
válasz
Sir Riccio #23848 üzenetére
Jók lennének ezek a szétégetett képek, tetszik az alapötlet és jó a cím is melléjük, csak kár, hogy nem nagyon van igazán éles pont rajtuk. Ez legjobban a második képen látszódik.
-
sztyui2
őstag
válasz
Sir Riccio #23730 üzenetére
Tetszik, de bal felsőben azt a kis piszkot szedd ki!
-
sztyui2
őstag
Pécsen voltam 3 napig, felmentünk két kilátóra, onnan egy-egy panoráma:
Több méretben is felraktam, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Szerintem nagyban érdemesNekem személy szerint az első jobban tetszik, de felraktam a másodikat is, hátha az valakinek jobban bejön
Volt egy kis borkóstolós szórakozás is:
Sajnos mivel borkóstolás után rakhattam csak sorrenbe a poharakat és csak akkor fotózhattam, így meg kellett tisztogatnom PS-ben az első poharat
Eredetileg ilyen piszkos volt
Vélemény?
-
sztyui2
őstag
Végre sok jó kép a fórumban! Mindenkinek Grat!
-
sztyui2
őstag
válasz
kiskornel #23513 üzenetére
Sztem mindkettő méretben jó. Az az ideális, ha lehet látni egyben is, de bele is lehet nagyítani. Nem kell két külön méretben felrakni. Igen, van olyan panoráma, amit úgy érdemes nézni, hogy scrollozunk jobbra-balra, mert akkor olyan, mintha körülnéznénk. Nekem ez most szintén olyan
eastsider: Nálunk van egy magánkézben lévő fotósbolt, és ott 250ft/db az A4.
-
sztyui2
őstag
válasz
Latitude #23488 üzenetére
Én kb két hete hívattam elő 12 db képem, A4-es méretben, fotó minőségben, és mind nagyon jó lett. Élvezet nézni őket. Jobb, mint monitoron, nameg teljesen más érzés a kezedben fogni lapon a képeidet.
A legtöbbjük "manipulált" volt és mind nagyon jól néz ki, de szvsz mindegy, hogy manipulált, vagy nem manipulált. Ha monitoron jól néz ki, akkor ki is lehet nyomtatni úgy, hogy jól nézzen ki. Én például kinyomtattam ezt, ezt, ezt, meg ezt is, meg még néhányat, és mind király lett! -
-
sztyui2
őstag
Javított változat. Szelektíven kicsit sötétítve a kép alja, ahol túl világos volt. Így már sztem is jobb.
-
sztyui2
őstag
válasz
eastsider #23352 üzenetére
Asztal most ilyen volt kéznél. Sötétebb(és ami jól néz ki) nincs itthon
A záridő sztem elég rövid volt. 1/640 az elsőnél, 1/800 a másodiknál. Igen, elég kicsi a DOF, szinte csak a bögre tetejének a felénk eső része az éles.
A cucc úgy jött ki, hogy öcsém dobálta bele a kockacukrokat
Igazából azok közül nem nagyon lett olyan, ami jól sikerült. A másodikat inkább csak amolyan "mutatóba" raktam be. Igazából azt akartam elérni eredetileg, mint a cseppfotóknál amilyen alakzatok vannak, de lehet akkor cseppel kellett volna próbálkozni
Nem is lett olyan szép. Jah, és féligmeddig élességen kívülre is mászott a csepp, mert ugyebár nem nagyon tudtam kiszámítani, hogy hova is megy, szóval így minden összejött
világosság: Azt én is érzem, hogy a kép alján az asztal túl világos lett. Amúgy sztem annyira nincs nagy baj a világossággal. -
sztyui2
őstag
Ittam egy kis forrócsokit
Azt most ne nézzétek, hogy kávé van a bögrénVagy vegyétek kávénak az egészet
Itt egy másik elgondolásban
(robbantott változat
)
Melyik jó, melyik jobb?
Jah, majd elfelejtettem:
Lighting setup az elsőhöz
Lighting setup a másodikhozVélemény?
-
sztyui2
őstag
Végülis jól megvagyok ezzel a Velbon állvánnyal. DSLR-hez is jó(lehet) attól függ, milyen obi van rajta. Ha valami nehezebb obi van rajta, akkor már hajlamos lefittyenni, ha nincs eléggé meghúzva mindene, viszont mióta DSLR van, azóta mindig meghúzom mindenét és inkább erősebben tekergetem
Könnyebb obikkal tökéletes DSLR-hez is. Nameg én nem nagyon csinálok HDR-eket se, meg ilyenek, szóval nem annyira kell komoly állvány. Ez kb csak arra van, hogy télen, (meg akár már most is)délután már nem olyan erősek a fények, és a hosszabb záridő miatt inkább rárakom az állványra a gépet, hogy biztos éles képet kapjak. Régen a kompakttal sokat használtam panoráma készítésre is, mert nem volt elég nagy látószög, de mióta van tükrös, még nem csináltam panorámát. Nem tudom miért, egyszerűen nem éreztem szükségét. Bár lehet majd visszaszokok(régen mindig megpróbáltam nagylátóban és panorámában is a képeket, két képből összerakva). Szeretek sokat pepecselni egy képpel, mind előkészületekben, mind utómunkában, nameg a kép készítése közben isBár gondolom ezt már észrevettétek
Tomate:Sztem jó, de ugyanezt időzítővel csináld, mert amikor megnyomod a gombot, akkor bemozdíthatod az állványt és így különbség lehet a 3 kép között.
Viszont csinálhatod "manuálisan" is, saját beállításokkal(egy kép hosszabb, egy kép kevésbé hosszabb, egy kép rövidebb záridővel, ahol te állítod be pontosan, hogy milyen záridőt is akarsz)is, és nem muszáj 3 képből. Lehet több képből is -
sztyui2
őstag
válasz
j.bravo #23320 üzenetére
Azért raktam be ezt, hogy kicsit felpörgessem a fórumot. Úgy látszik sikerült
Igazából a "How to"-t nem volt nehéz kitalálni, ha belenéztetek az exif-be, ugyanis már az 1/250-ből lehet sejteni a vakut, de ha mellé f14 van írva, szinte biztosra lehet venni, hogy vakuról van szó
Természetesen, a képen szereplő fény egy vaku fénye, szóval el lett távolítva a gépről.
És igen, be is van téve valami színes mögé, szóval te jártál a legközelebb, viszont nem folyadékról van szó.
Azt igen-igen nehéz lenne kitalálni, hogy mi is ez pontosan, ezért elárulom.
BEE: Igen, vízszintesen fekszik, ugyanis ez ZSELÉ -
sztyui2
őstag
válasz
macskajancsi #23313 üzenetére
Nem
Annyi segítséget adok, hogy csak egy nagyon kis +clarity lett állítva, szóval így jött ki a gépből. -
sztyui2
őstag
válasz
*Ropi* #23073 üzenetére
Ezt:
[link]
A "for nikon" felirat ne tévesszen meg. Azt csak a keresés miatt írják be. Egyébként gondolom tudod, hogy ezek mind "univerzálisak", szal pentaxon, nikonon meg canonon is lehet használni. Elég olcsón megúsztam. Ráadásul szerencsém volt, mert haverom rendelés előtt kölcsönadta az övét(neki ugyanilyen van), így ki tudtam próbálni meg minden. Aztán már direkt ilyet kerestünk, én odaadtam a pénzt és meg is rendelte nekem. -
sztyui2
őstag
Múlt héten, egyik fotós ismerősöm, egy hétvégére kölcsönadta a Sigma 15mm f2.8 halszem obiját. Egy hétvége alatt nem tudtam sok értelmeset csinálni vele, inkább csak szórakoztam. Jövő héten viszont egész héten nálam lesz. Hátha akkor majd tudok valami szépet is készíteni vele.
Addig is itt egy demókép, nagyapámék kutyájáról(meg kell jegyeznem, hogy nagyon izgága kutya, és szinte lehetetlen bemosódás nélkül elkapni). Ezt is csak azért teszem be, mert olyan jó fejet vágMa megjött a Rádiós vakukioldóm is. Azzal is még csak a tesztelő fázisban vagyok.
Egyelőre csak egy kis minimal: -
sztyui2
őstag
válasz
biggamer #22944 üzenetére
Attól függetlenül mondom ezt, hogy én a büdös életbe nem tudnék így elkapni egy sirályt, mert nem vagyok valami gyakorlott madárfotós, meg egyébként is nagyon gyorsan mozognak...
Sztem túlságosan középen van az egész. Úgy összevetve minden, az egész madár középen van, az éles rész, a fej is teljesen a képközepet foglalja el. Nekem ez annyira nem jön be. Másik dolog, hogy sztem jobbról túlságosan szűkre lett vágva(kicsiben a farka már a kép szélét veri, nagyban is csak pár pixelnyire van).
A kép bal oldalára meg még klónoznék egy kis teret két okból:
1.:Akkor nem lenne középen minden, és az éles rész, vagyis a fej pont aranymetszésben lenne.
2.:A sebesség érzékeltetésére a szárny bemozdulásán kívül még ez is rásegítene. Sokkal kellemesebb lenne, ha lenne még egy kis tér abba az irányba, amerre repül.Az aláírást én leszedném. Elrondítja a képet, ráadásul még csúnya is, hogy egy szinte alap betűtipussal csak oda van köhintve egy nicknév+photo felirat és még bele is lóg a keretbe. Ez a tipikus "Kiss Jóska Photography" tipusú vízjel, amit bárki leszed 1 perc alatt, ha el akarja lopni. Ha nem akarja ellopni, és látja mondjuk az oldaladon, akkor meg a felirat nélkül is tudja, hogy te csináltad.
Látom 30D-vel készült a kép. Nekem is ilyen gépem van, és állítom jobb minőség is ki tud jönni ebből a gépből. Lehet egy kicsit(vagy nagyon) crop-olt a kép. Remélem az, mert akkor még könnyebben lehet újra megcsinálni a kompozíciót, klónozgatás nélkül.Próbáltam értelmes kritikát írni, nem csak szaporítani a "jó lett" kommenteket. Remélem sikerült
-
sztyui2
őstag
Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest