- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
forceberg #45229 üzenetére
jok nagyon a hdr kepeid amugy, de mar tobbszor mondani akartam, hogy nekem nehol kicsit sok. kicsit nehezen tudom megfogalmazni, hogy mi nem tetszik, talan kicsit olyanok, mintha tul lenne elesitve. mint pl a mostanin a kozeli szikla, meg az erdo. mivel csinalod a kepeket? photomatix? microsmoothing nem segitene ezen? vagy esetleg strengtht levenni 70-80%-ra? bar ugy nem ervenyesulne annyira a hdr hatas. na mind1, lehet neked pont ez a celod, hogy olyan legyen amilyen most.
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #45208 üzenetére
Karima: remek! grat. utolag banom, hogy nem mentem ki valahova fotozni en is, hogy jott ez a szupercella...
Chapel: nekem semmi bajom a hatterrel, sztem teljesen jo makrofotok, foleg az elso. talan mindkettot kicsit mashogy komponaltam volna, kicsit nagyobb teret hagyva a tema elott.
-
-
m3ss
veterán
válasz
Sir Riccio #45145 üzenetére
hmm velem van a baj, hogy par kepet ezek kozul nem talalok elesnek? a fagyizoson meg a hatulrol atolelos pusziloson mintha a tema nem lenne tueles...egyebkent jok az ellenfenyes kepek.
coxer: nagyon jo hangulata van a vintage kepeiteknek, ugy tunik nagyon megfejtetted ezt a vonalat. mondjuk nekem par kepen mar kicsit giccses a sok vintagebazaros cumoo, de nem itt
forceberg: remek!
-
m3ss
veterán
2 gyors kerdes is
1. ti hasznaljatok a lr 4 auto tone-t? en sok kepnel hasznaltam 3.6-ban, foleg ilyen csaladi kepeknel amikkel nem akartam tul sok idot eltolteni. lr 4-ben ossze vissza allitja nekem, vagy alulexponalja vagy tul gyakorlatilag 5bol 1x ha tetszik az eredmeny...
2. azon gondolkozok ilyen highcontrast ff portrek utomunkazasa soran...hogy nem lenne jobb tulexponalni az ilyen kepeket? mennyivel? ha nagyon felhuzom a contrastot akkor jol ki is kell vilagositanom a kepet igy meg jon a zaj... -
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #44004 üzenetére
nyilvan nem lehet/nem erdemes minden kepre vmit irni. sokszor nem vagy olyan hangulatban, erdeketelen a kep neked stb..nyilvan ertheto. viszont paran szinte csak haverok kepeit kommentalgatjak itt. ezzel sincs semmi gond, meg mindenki azt csinal amit akar, meg ertem en, hogy igy indult anno a forum stb...csak ne mondjatok, hogy a fotozz.hu-n nagy a belterjesseg ehhez kepest
-
m3ss
veterán
amugy filozoli nem rossz ez a kep es szerintem is fejlodsz, hajra. de hogy itt allandoan megy ez a fotozz.hu alazas..
ertem, hogy vannak vele gondok, de alapjaba veve ha atgondoljatok a mukodesi elvet nem hulyeseg az, es jol mukodik. miert baj az, hogy kommentelni kell mindenkinek ahhoz, hogy postolhasson? nem feltetlen kell vkinek a kepeit fenyezgetni, lehet lepontozni is. ha vki orbitalis hulyeseget irna, ugy is ki fogjak moderalni. ezzel legalabb elerik, hogy porogjon a forum, ha nem kellene kommentelni a postolashoz, kb kepenkent 1 komment lenne...hany olyan kep van itt is, ahol szerencsetlen fotos feltolt x kepet, es egy szot nem szol hozza senki?
belterjesseg? hol nincs? amikor ropisztyuiriccsio stb szinte csak egymas kepeit kommentelgetik...
igazandibol abszolut nem ertek egyet veletek, nyilvan rengeteg hibaja is van az oldalnak (pl a rohejes meretkorlatozas) de egyebkent sztem a kepek atlagszinvonala siman meguti az itteni szintet..
btw forceberg egeres kep epic, remek pillanatot kaptal el! -
m3ss
veterán
kosz mindenkinek. mind3 kommentelo kiemelte a madarakat, jo helyre tettem oket?
amugy repkedtek madarak a var korul, de akkor pont nem...
szaby_gyerek: kompozicio nagyon jo. kozepen nem egett ki kicsit a fu? lehet az en monitorom...
amugy lr4 auto tone nektek nem exponal tul mindent? nekem kepek felet tulexponalja vagy 1 fe-vel...ennyire nem lehet rosszul belove minden megjelenitom...
-
m3ss
veterán
de sok jo kep lett megint, miota nem voltam
egy kis zsambeko romtemplom, sajnos pont bezart mire odaertunk..ugyhogy keritesen kivulrol ennyit sikerult. masodik kep kompo sem az igazi sztem, szuk jobbrol, kerites zavaro stb..na mind1. legalabb nem kell 56 kepet illesztgetnem panoramaban.viszont uj lr4 nagyon jo, egyik kep 3 expo hdr, masik kep lr4 clarity csuszka kb + ff konverzio. bejelento videoban mar dicsertek, de tenyleg eleg jo hdr hatast lehet elerni
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #43769 üzenetére
majd probalok kiserletezni a vilagitassal, nincs nagy tapasztalatom ilyen teren. jaja, le se veszem az 50 1.8-at, szeretem
bar szerintem ki fogom cserelni 35-re. tegnap kattintgattam az analog canon-t, 50mm fullframe, az az ultimate gyujtotav nekem ugy erzem. biztos van itt par embernek filmes tapasztalata, milyen high contrast bw filmet vegyek?
-
m3ss
veterán
nem ertem mi a koncepcio itt
a hold meg a nyarigumi hogy jon ossze? gondolom scak magad szorakoztattad, hamar megjott a gumi?
mert egy teligumit meg egy jeges, havas utat meg csak-csak, vagy egy nyarigumit es mittudomen en egy versenypalyat, vizes utfeluletet barmit meg csak el tudok kepzelni.
de amugy szinben, kompozicioban fenyekben persze jo, csak nem ertem. -
m3ss
veterán
just black & white gallery
eleg komoly kepek.. -
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #43672 üzenetére
koszi. jah, eleg sok reszlet van a kepen, mikozben raktam ossze pont azt neztem, hogy a kozepso kep onmagaban is eleg jo lenne
vagy lehet mutatosabb lett volna ha 5-10 meterrel elobbrol csinalom. csak ugy ket sort kellett volna lonom, hogy beleferjen a mennyezet is. torzitasokat meg inkabb kerulom.
nekem tetszik mind2 keped, jok a tonusok a madarason nagyon bar en lehet kicsit vilagiositanek rajta.
ablakos is jo, bar nekem kek ponyva nelkul jobban tetszene. -
m3ss
veterán
válasz
soldierboy #43604 üzenetére
nekem igy jobban tetszik, bar boven lenne meg mit csinalni rajta, meg jpeg-bol..
termeszetesen mindjart letorlom, meg sorry, hogy engedelyed nelkul belenyultam..de nagyon tetszett ez a foto.
amugy ha tudsz angolul sok tutorialt talalsz neten, ha belefekteted az energiat konnyen belejosz utomunkazasba. de van 1-2 jo plugin, preset is ami segithet.. -
m3ss
veterán
válasz
soldierboy #43604 üzenetére
ja jo helyek vannak az ilyen elhagyatott laktanyak kornyeken. osszel foleg szep volt.
mazda mx5 na.amugy elobb nem is a roxan3-ra gondoltam, hanem a roxan-ra. most csinaltam belole high contrast ff kepet, sztem soookkal jobb, mint szinesben, bar raw-bol jobb lenne
-
m3ss
veterán
válasz
soldierboy #43599 üzenetére
mar valaszoltam, #43582.
amugy szerintem jo kepek, de en csak hobbifotozok. jok a pozok, ezeket te talalod ki nekik, vagy az ilyen kvazimodell csajok mar tudjak mi a dolguk kamera elott? Roxan_3 pl iszonyat jo, biztos csinalnek belole vmi highkey ff kepet.
talan a bimi 3 arcportre nem tetszik annyira. egyszinu a ruha a hajaval, beleveszik.
van itt jo par profi is akiktol lehet tanulni, majd biztos irnak delutan ha forum ele kerulnek... -
m3ss
veterán
válasz
fattyu #43593 üzenetére
bal labbal keltel? nyilvan nem fog nekem semmilyen modell vetkozni, nem is akarom, amugy is tudja mindenki mennyi kozom van a portrefotozashoz...ezt csak te vetted komolyan
mindenesetre a humorerzekem kifinomultsagarol nem biztos, hogy igy online egy forumpost alapjan kellene itelkezned de wutevah.
te moderatorkodjal nyugodtan, en meg probalom mellozni az ilyen impulziv, szexualisan tulfutott mar-mar moderalando megnyilvanulasaimat... -
m3ss
veterán
válasz
soldierboy #43583 üzenetére
uhh en most nem nagyon tudok a studio hatterere koncentralni, mert az a fekete csajszi a kepeiden **********ul ott van a szeren
-
m3ss
veterán
válasz
soldierboy #43581 üzenetére
kecskemeten, volt szovjet laktanya teruleten. van meg par kep ugyanerrol a helyszinrol az oldalamon ha erdekel.
-
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
kosz mindenkinek a velemenyezest.
larry: ezeket most nem portre modban lottem.
fizik: szerintem sokkal jobb lett ez a mostani kep, mint a multkori. be is indult a nyaltermelesem
inprovision: tetszik nagyon a hattyus kep, szepek a fenyek.
gab.m: nekem begyere nagyon ez a lakotelepi fenysugar, feldolgozas is qrvajo.
eastsider: jok nagyon a kepeid, nem is naon fenyezgetnelek most itt, mar felet befavvoltam szerintem korabban
en is jobban jarnek vennek egy ilyen 10-20-at, minthogy agyf***t kapok a panorama hekkelgetes kozben.
kiskornel: hat ja, jo lenne megszuntetni a barrelt, de vmilyen torzitas nekem mindig marad. pedig probaltam ilyen-olyan progival, millio fele illesztessel.
vagy igy torzul, mintha nagylatoval lottem volna, vagy olyan lesz mint amit feltoltottem..ferde oszlopok stb...
amugy lehet nem 18mm-en kellene ezeket loni? -
-
m3ss
veterán
hat ez erdekes. es honnan tudja, hogy mire kell fokuszalni, amikor ujrakomponalasnal minden mozog? teszem azt egy portrenal...vagy 3d trackingnel az eredetileg fokuszalt pontot koveti mindig? mondjuk nekem nincs 3d trackingem, csak dynamic focus area, de ezt ki fogom probalni
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #43390 üzenetére
hat sok komolyabb nincs nala
erdekel amugy, igen. a madaras kepeket multkor kovetovel lotted?
coxer: es az ilyen 1.4-es portrekat is ujrakomponalva lovod? hogy nem csuszik el a fokuszsik? ha mar nem oldalso fokuszpont, en azt hittem, hogy siman meglovitek kozepre aztan majd ugy kroppoljatok, hogy jo legyen a kompozicio. felbontas meg elesseg ugy sem nagyon gond ilyen gepekkel/uvegekkel.
en 50mm, 1.8, kb 1-2m tavolsagra a tematol gyakorlatilag nem tudok jo helyre fokuszalni ha ujrakomponalok. pedig nem fokuszhibas az obi. (1m-nel 3cm az eles tartomany)
viszont nem ertem, miert problemasak az oldalso pontok mindenkinel. multkor probalgattam es (bar jo ha 10-15 kepet lottem eletemben oldalso fokuszpontokkal, szoval sok tapasztalat nincs) szar fenyviszonyok mellett is jo helyen volt a fokusz mindig. inkabb csak az volt a gond, hogy nekem az oldalso fokuszpont nagyon a kep szelen van, fuggoleges harmadolon kivul...igy meg majdnem azzal is ujra kellene komponalnom ha nem akarom nagyon a kepszelre tenni a temat. -
m3ss
veterán
válasz
Karima #43380 üzenetére
en is ezen morfondiroztam utobbi idoben. szerintem az a donto fontossagu, hogy milyen gyujtotavon es blendevel dolgozol. en azt vettem eszre, ha pl 1.8-on lovok (50mm) egy fel meterre levo dolgot (tehat par cm a fokuszsik osszesen) akkor jobban jarok az oldalso fokuszpontokkal, mert az ujrakomponalas miatt sokszor nem a celterulet lesz eles.
ha viszont nagyobb a melysegelesseg es nem okoz ilyen gondot az ujrakomponalos modszer en akkor inkabb azt hasznalom. ugy veszem eszre, hogy gyorsabban lovok ugy, mintha allitgatnam a fokuszpontokat. -
m3ss
veterán
válasz
#31757056 #43353 üzenetére
szerintem egyaltalan nem tuloztad el, jobb lett igy.
fi:zi'k: nekem nem igazan jon be a kompozicio, az is fura, hogy kilog a tanyer a kepbol. az is zavar, hogy fent felbe van vagva a pohar is meg a tanyer.
Karima: a linkelt madaras kep szerintem teljesen jo. tetszik.
Horbal: nagyon jo lett
Ropi: jo kis link, en nem gondoltam volna, hogy ennyire tudtak mar akkor is manipulalni a kepeket. nem is ertettem par regebbi kepnel, hogy utomunka nelkul hogyan lehettek ennyire jok. hat igy
-
m3ss
veterán
szinvesztesek alatt mit ertesz? en max a szemnel latok gondokat tulvilagositas miatt, de nem akartam mar szoszolni vele. gondoltam ugy sem veszi eszre senki
2. kep sztem nem mutatott jol kivasalt borrel, mint a 18 eves modellek. aztan probaltam elzajositani, szerintem is kicsit tul sok lett. engem nem zavart a vagas, de lehet rossz lett? amugy babyt kellett levagnom mellole, nem lett fokuszban -
-
m3ss
veterán
válasz
schleier #43257 üzenetére
nem az elmosottsagra gondoltam, az egyertelmu. inkabb a szinek tetszettek nagyon. milyen messze van amugy kb a nadas a madarak mogott?
kad szele magatol lett ilyen szep mohas/alas vagy te csinaltal vele valamit?azt hiszem kiszurok valami etetot nagyszuleimhez hamarosan (jo nagy farm, hely meg lehetoseg van boven, szerintem madar is) eloszor csak rakjak ki kajat, mert lehet nem is fog nekik tetszeni az a hely? aztan majd utana itatot esetleg? vagy elobb-utobb ugy is fognak jonni a kajara ha nyugis helyen van szerintetek?
szoval madarak szempontjabol mind1 hova rakom, ugy is odaszoknak? inkabb a haterre, napra, fenyekre figyeljek inkabb?
-
m3ss
veterán
válasz
schleier #43249 üzenetére
arrol nem is beszelve, hogy vagy szerencsed van a hatterrel, vagy nagyon jo helyre raktad a lest. valszeg mind2.
mert a hatterszinek (mind a zold, mind a sargas) iszonyatosan jol mutatnak a madarak mogott.
btw kilogattam az ablak elotti fara egy ilyen etetogolyot 1-2 hete. madar nem jart a kozelben azota se
ennyit arrol, hogy majd a panelablakbol fogok madarakat lodozni kenyelmesen a jo melegbol
vagy lehet ez a logo etetogolyo nem is minden madarfajnak jo? mert ahogy en kilogattam, max repules kozben lehetne enni belole...
-
m3ss
veterán
válasz
ballington #43247 üzenetére
koszi. igazad lehet, direkt kiemeltem a holgy szempillajat, es lehet pont elvonja a figyelmet a lenyegrol..
-
m3ss
veterán
Fejo: elso ketton baromi jok a szinek. hid bal oldala piros, jobb oldal kek. nagyon jo lett.
en meg unatkoztam tegnap, meg elovettem 2 regebbi kepet.
masodikat lehet ujrafeldolgozom majd...nem tudtam mit csinaljak a borrel, ilyen kihamvasitott, kilagyitott borrel nekem nem jott be. de lehet szemcsesseg meg tul sok lett. -
-
m3ss
veterán
wow, milyen fotok mar
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #43208 üzenetére
hmm ty, mindenre kitertel, azt hiszem ennek paran orulunk
akkor ugy latom, ugy sikerult megoldani a melysegelesseg gondot, hogy tulajkeppen mindig oldalrol fotozol, ugye? a berepulocsatornara merolegesen nez az obi.
azon gondolkozok, hogy hogyan fogom megoldani pl az arboretumban, hogy egy iranybol jojjenek a madarak (eteto kornyeken minden iranyban fak, mindig leszalltak eloszor oda, es mindig mas iranybol szalltak le a nagy etetore (360 fokban bele tudnak repulni, kis haz)
ugyhogy tobb dilemmam is van sajnos. egyik amit irtal, hogy tavasszal ra se hederitenek az etetore...masik mennyire toleraljak ha pl az arboretumban en satrat allitok?
lehet jobban jarnek ha a semmi kozepen en is kiszurnek vmi hasonlo megoldast, mint a tied?
raw-ban fotozas, utolagos fe korrekcio, zajproblemakra sem gondoltam eloszor, igy azert lesz gondom d70-nel. 2.9 fps elso 4 kepre. eleg lehet az? bar szerintem a madarak odaterelesevel, fenyekkel, idozitessel tobb gond lesz mint a d70-nel -
m3ss
veterán
válasz
oriasgorilla #43117 üzenetére
na orulok, hogy nektek tetszik
amugy igy utolag banom, hogy ott nem nagyon lottem auto nelkuli kepeket, mert tenyleg jol nez ki az a taj igy osszel, kamu szinekkel
amugy nekem a portrek kozul pont az elso tetszik igazan, tobbi annyira nem. de hat kinek mi.. -
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
válasz
Chapel #43079 üzenetére
hat igen, topgear etalon. minden reszt lattam, imadom oket. operatori munkajuk tenyleg durva nagyon. bar van is koltsegvetesuk, mindenhol helikopterek stb..
nem fotozok regota, de igy fotos szemmel lehet ujranezem majd amugy...azota a filmeket is kicsit mas szemmel nezemerrol jut eszembe minap a bennfentest (the insider) is ujraneztem, hat abban se kutya az operatori munka..nem mintha barmilyen mas szempontbol bele lehetne kotni
Peethy: koszi
-
m3ss
veterán
válasz
*Ropi* #43073 üzenetére
kosz a tippeket. sok dolgot nem vettem eszre. pl a rancot meg a keztartast az utolson, de igazad van. a szigoruan nezos kep nekem begyere, bar lehet vmi vigyorgosabb jobban mutatna?
btw rancra mi a megoldasod?larry ertem en, hogy auto nelkul neked jobban tetszene, de ez egy autos kep. szoval konstruktivabb lenne ha azt mondanad, hogy te hova raknad az autot
de amugy szerintem is kicsit tul szelen van az elson. eleg regen csinaltam ezt a ket kepet, csak most utomunkaztam veluk kicsit. bar a masodikat vaghattam volna meg, de szerintem ott jo helyen van.
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #43071 üzenetére
na kosz. ezt mar a multkori autos kepnel is mondta vmelyikotok. ott sem orultem neki
-
m3ss
veterán
itt van megint par kep. velemenyek? lehet kicsit tulzasba vittem az autos kepeken a szinezest meg az elesitest?
nekem bejon. masodik portren nem fura a a poz? kicsit olyan erzesem volt mikozbe editalgattam, mintha bebujt volna vkinek a karja moge
lehet mert nem latszodik a nyak? vagy csak velem van a baj?
-
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
jok nagyon a kepek! tetszenek nagyon az ilyen kepriportok. buszos kepek, labdas, 11-es, tanarno, edzo a korlatnal tetszenek legjobban.
Wyll boren szerintem lagyithatnal kicsit, nagyon latszanak a porusok. nekem amugy kicsit fura a szinvilaga, valahogy nagyon beleolvad a borszin a hatterbe. de nem vagyok egy nagy portreszaki, csak ez volt az elso benyomasom.
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #42928 üzenetére
nincs vmi werkkeped, hogy honnan csinalod ezeket?
meselhetnel errol a berepulos fotozasrol kicsit. milyen messze vagy a madaraktol? mire fokuszalsz? ha 2m-re vagy tole akkor 250mm korul f6.3 mellett par centi eles csak dof calculator szerint...az agtol kb milyen messze probalod oket lekapni? 1/4000 kell mindenkepp hogy kimerevitsd?
igy elsore csak ennyi erdekelne -
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #42905 üzenetére
de szep szine van. na meg milyen reszletes. latszik minden toll, pihe.
nekem ezt sikerult ma osszehoznom. itt meg sajnos bemozdult
szerencsere gyorsan lemerult a bridge, 1 sec alatt fokuszal tele vegen, hasznalhatatlan.
aztan nekialltam 50mm-rel probalkozni, de af-c hiba volt, minden kep mellefokuszalt (raadsul nem dynamic focus area-n volt...)
kar, mert ez tetszene, 600x440 ellenere -
m3ss
veterán
válasz
Sir Riccio #42893 üzenetére
miert, mar igy is annyira croppolva van, hogy mar 1-2 mpixel?
-
m3ss
veterán
válasz
Sir Riccio #42891 üzenetére
kiraly. bar en nem igy vagnam meg, jobb oldal nagyon ures. amikor ilyen berepulest kaptok el, koveto fokuszon vagytok? vagy az agra fokuszalsz, kicsit nagyobb melysegelesseggel af-s, es sorozatot losz?
en is probaltam madaraszni ma ismet, most 50 1.8d-vel, alca nelkul...hmm hat nem volt tul sikeres
mindjart mutatok par kepet, szigoruan elmenybeszamolo jelleggel, mert elegge vallahatatlanokps kerdes: klonozo eszkoznel hogyan tudok olyat csinalni, hogy egyetlen egy pontot klonozok? idaig barmit probaltam, a forraspont mindig valtozik, aszerint hogy hol javitok, hogyan tudok egyetlen pontot klonozni barhova a kepen?
-
m3ss
veterán
Szép helyesen írok. Elnézést érte. Majd lehet raszokok a magyar billentyűre és a helyesen írásra is.
lejart a szerk, helyesirasba ne de a tobbibe nyugodtan belekothettek
de kicsit ujrafogalmazva mielott vki magara venne...marmint nyilvan nagyon impressive, hogy vki sarkirokatol 20m-re hasal stb..de muveszileg en annyira nem tudom ertekelni. mint foto annal inkabb.
persze lehet csak en gondolom azt, hogy olyan jo kepeket lonek ha beraknanak egy lesbe par hetre, honapra...de tokioba hiaba raknanak le, ilyen streetfotokat budoseletbe nem lonek
lehet berelni kellene egy lest? -
m3ss
veterán
zolka78 kepe volt.
amugy nem baxogatasbol mondtam, hogy volt mar ugyanaerrol kep, mert parlamanet is van mindenkinek..csak nem tul eredeti.
pl lanchidat budarol en is szeretnek fotozni, mert iszonyatosan szep, de nincs olyan akinek ne lenne onnan kepe. bar ilyen szempontbol most a jeg jol jon nektek, rakpart kornyeken kattintgatoknak, irigykedem is. p.dave ur kepet is mennyire feldobta mar a lassu expos jeguszas..amugy ezen a japan foszer steetfotoin brainstormolok eppen..valahogy en ezeket a steet/elkapott/eletkep fotokat ertekelem legjobban.szerintem ehhez kell a legjobban kreativitas, fantazia, latasmod. mondjuk portrezas is huzos, ahhoz is kell egyfajta skillset/tapasztalat hova allitod a modellt, poz, fenyek stb. de mas.
ilyen szempontbol a termeszetfotozas (allatok) all nekem a legaljan (bar ehhez ertek a legkevesbe, lehet nem latok bele, sot biztos..) mert ehhez is kell rengeteg energia, meg hozzaertes, allat es kornyezetismeret stb. de fantazia, kreativitas? max a lesepiteshez
nekem az a teoriam, hogy ebbol topicbol kb barki kivalo allatfotokat lone, ha adott a felszereles es pl matebence leset kiberelne (amit amugy ki lehet, nem olcso)
brainstorm over -
m3ss
veterán
válasz
Chapel #42835 üzenetére
milyen oldalakat latogatsza amugy? jo kepek erdekelnek mindig
errol jut eszembe, ennek a japan foszernak iszonyatosan tetszenek a kepei. foleg street. feldolgozas uberjo, de hat a fotok is beszedesek...van amugy 1x-en is o.
vki nem emlekszik, hogy ki csinalta a margit hidasat hasonlo perspektivabol? ff hdr volt 1-2 hete..de mindjart lapozgatok neked kicsit...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest