Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy értem a Polgár Jenő hivatalba menés nélkül nem tudok regisztrálni a kártyámmal a telefonhoz érintve, mert ahhoz túl régi. Ezt a vezetői engedély se fogja tudni.
-
DarkByte
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Áprilisban jár le az előző személyim, az bár már e-Személyi, de túl régi és még nem lehet a DÁP-ban regisztrálni. Van egy sejtésem mire odaérek sem nagyon fog még többet tudni. De ne legyen igazam. Szerintem jövőre a legnagyobb feature az lesz hogy már Ügyfélkapura be fogsz tudni lépni vele.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Most csak annyi az előnye hogy 2 perc alatt tudsz erkölcsit produkálni ha a munkahelyed kéri. Persze ez nem működik ha elitélt börtönviselt vagy. Azoknak nem előny.
Már az indulásra ígérték a hiteles digitális aláírást, de az eddig még nem került bele. Ha januárig nem kerül bele akkor szerintem kénytelenek lesznek addig meghosszabítani az AVDH-t és akár az eszemélyis aláírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest