Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
reunalla
újonc
válasz
reunalla
üzenetére
Sziasztok!
ha esetleg érdekel valakit a sztori vége: + hátha segít a jövőben valakinekHiba:
Digitális aláírás a fájl csatolása után azonnal hibára fut az alábbi hibajelzéssel:
”Ismeretlen hibába ütköztünk" "Már dolgozunk a megoldáson, nézz vissza később és próbáld újra!"Megoldás:
a fájt tartalmazó mappának a nevében/illetve egész pontosan a teljes elérési útvonalban nem lehet ékezetes betű, gondolom szóköz se.Ennek ellenőrzése csak sajnos azután ugrott be, hogy végigcsináltam a lenti listát+ letöröltem a chromot (szombati telefonban a fájlnévre mondta a hölgy, hogy nem lehet ékezet és 4 nap kellett, hogy leessen, hogy akkor esélyes, hogy az elérési útvonalban sem… bár 2025 van, szerintem, 15 éve volt gondom ilyesmivel utoljára)
Az pozitív, hogy nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy telefonon november 1-én, gyors válasz kaptam írásban (2 munkanap), egy teljesen korrekt hangvételű, nagyon udvarias levélben.
Negatív: teljesen semmitmondó hibaüzenet, semmi info arról, hogy nem bírja az app az ékezeteket.
Kapott segédlet lista: (a sütik meg a felugró ablakok engedélyezése szerintem nem a világ legjobb ötlete, és nem is értem, meg azt se értem, mi köze a böngészőknek a DÁP apphoz - de nyilván egyértelmű, hogy nem vagyok egy IT zseni)
———————
Az üzemeltetői jelzés alapján az alábbi beállítások elvégzése szükséges:A dátum, idő és időzóna beállításaautomatikus legyen.
Kérjük, látogasson el a https://www.time.govoldalra, és ellenőrizze, hogy az eszköz órája mennyire tér el a hivatalos időtől („your clock is off by” rész). Ha az eltérés 2 másodpercnél több, akkor kérjük, korrigálja a beállításokat.
A felugró ablakok elleni védelem (popup blocker) ne legyen bekapcsolva.
A mobilinternet legyen bekapcsolva, és engedélyezze, hogy a Google Chrome vagy Safari használja azt.
Az alapértelmezett böngésző Google Chrome vagy Safari legyen.
Az alkalmazás és az eszköz operációs rendszere legyen a legfrissebb verzióra frissítve. Szükség esetén kérjük, frissítse ezeket a Play Áruházból vagy App Store-ból.
VPN ne legyen bekapcsolva.
A böngészőben a "asztali nézet" (desktop site) funkció legyen kikapcsolva.
Kérjük, törölje a böngészési előzményeket.
Amennyiben telepítve van, kérjük, távolítsa el a Clean Master vagy egyéb vírusirtó alkalmazást, mivel ezek akadályozhatják az applikáció működését.
Engedélyezze a cookie-kat a böngésző beállításaiban.
A fenti módosítások elvégzése után kérjük, indítsa újra a készüléket.
Az aláírandó dokumentum tartalmaz aktív elemet? -
reunalla
újonc
válasz
reunalla
üzenetére
És most beszéltem 42 percig egy hölggyel a 1818-on
átneveztünk fájlokat
dáp újratelepítés teljesen
fájl konvertálása wordbe és vissza
dátum beállítások ki, majd bekapcsolása
böngésző pop up engedélyezése
és abban maradtunk, hogy felvesz egy hibajegyet és majd keresnek a kollégái
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Assetto Corsa Rally
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest