- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
Elérhetővé vált a menüben Tárhely!
-
user01
aktív tag
válasz
bozsokiandra #858 üzenetére
Én saját kezüleg írt végrendeletről beszéltem.
-
user01
aktív tag
Kösz, de engem csak az érdekel, hogy az eAláírással hitelesített végrendeletet elfogadják-e. Közjegyző nem érdekel!
Például az adott fájlt többszörözve, párhuzamosan több helyen is lehet tárolni, és így biztosan előkerül.
Amúgy egy ilyen aláírásnak van időbeli hatálya, vagy örökre érvényes? -
user01
aktív tag
Köszi! Akkor még kérdés...
Tegyük fel, hogy én az általam végig kézzel írt és aláírt, formailag és alakilag érvényes végrendeletemet beszkennelem pdf-be, és ellátom eAláírással. Ha halálom után a papíralapú végrendelet nem kerül elő, hanem csak ez az elektronikus formájú, akkor vajon ezt elfogadják hitelesnek? -
user01
aktív tag
Ha teljes bizonyító erejű, akkor vajon az eAláírással ellátott végrendeletet miért nem fogadják el Magyarországon?
Legalábbis ezen az oldalon [link] ezt találtam:"A jogalkotó – a Magyar Országos Közjegyzői Kamarával – egyeztetve azonban – többek között – arra a megállapításra jutott, hogy az öröklési jogviszonyokban az elektronikus aláírás használatának lehetősége ki van zárva."
Igaz 2022-es az írás, de semmilyen más információt nem találtam az eAláírás és a végrendelet kapcsolatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Társasjáték topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő