- LG V30 - vezércsel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Van otletetek, hogy hogyan tudok uj QR kodot kerni az Authenticator-nak, a 16 jegyű titkos kulcs hianyaban?
Ugyanis, nemtudom hogy hoztam ossze, de az Ugyfelkapu+ bejelentkezesekor az irja, hogy "nem megfelelo a token jelszo", de olyan is van, hogy egyszeruen leraz annyival hogy "sikertelen bejelentkezes" (pedig a sima Ugyfelkapus valtas megvolt, es tobbszor be tudtam jeletkezni az Ugyfelkapu+-ra, napokon at)
Uj jelszot kertem mar tobbszor is, sikeresen megvaltoztattam, de ugyanebbe a hurokba kerulok
Probaltam android, windows, linux, ceges windows-on, es kulombozo bongeszokbol (IE, Opera, Chrome, Vivaldi)
Voltam mar szemelyesen is segitseget kerni, ott annyit tett a holgyike, hogy jelszomodositast inditott, amit megcsinalva, ugyanabba a hurokba kerultem vissza (sikeres jelszomodositas, de bejelentkezni megsem enged)
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest